Online marketing voor makelaars

Online marketing voor makelaars

Online marketing is voor jou als makelaar misschien lastig te begrijpen. Net zoals dat de huizenmarkt en het papierwerk één grote puzzel is voor ons. Daarom helpen wij jou graag! Iedereen bij eRocket is allround online marketeer. Dit betekent dat zij allen ervaring hebben met de juiste online kanalen om jouw doelgroep op het juist moment en de juiste plek te bereiken. Dit gebeurt in onze eigen strategie, namelijk: Multi Funnel Marketing.

Met deze strategie helpen wij makelaars om meer naamsbekendheid te krijgen of om het aantal contactaanvragen te verhogen. Wat ook jouw doel is. Wij helpen je graag verder. Wil je meer weten? Stuur ons direct een bericht. We maken graag (online) kennis met je!

Ik wil een marketing boost! 🚀

Multi Funnel Marketing voor makelaars

Met onze Multi Funnel Marketing strategie zetten we alle online kanalen in voor het beste resultaat. We gaan aan de slag met SEO en onderzoeken de meest relevante zoekwoorden en spelen hier op in met de website. Door middel van landingspagina’s kunnen we gebruikers informeren en inspelen op hun zoekvraag.

 

Voor onze klant Remco Olden Lommers Makelaars optimaliseren we de website voor betere vindbaarheid en zetten we advertenties in om snel onder de aandacht te komen bij de juiste doelgroep. We draaien sterke SEA campagnes voor aankoopmakelaar en/of verkoopmakelaar per locaties. Ook via Instagram en Facebook houden we bezoekers op de hoogte van wie Remco Olden Lommers Makelaars is en wat hun USP’s zijn om zich te onderscheiden van de concurrenten in de buurt.

marketing voor makelaars

Waarom online marketing voor makelaars?

Steeds  meer wordt online marketing bekend als het ultieme succes voor jou als makelaar. Waarom? Omdat iedereen steeds meer online is. We brengen jouw doelgroep in kaart en onderzoeken of er nieuwe doelgroepen interessant zijn voor je. Door middel van allerlei tools, onze ervaring en kennis weten we nieuwe hoogtes te bereiken samen met jouw makelaarskantoor. Are you ready for take off?

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.
Service illustratie 03

E-mail marketing

Nieuwsbrieven en e-mail automation. Voor veel bedrijven een goudmijn die nog aangeboord kan worden.

Reaching new heights

Reaching new heights. Daar gaan we voor. Samen goede resultaten halen. Transparantie, eerlijkheid en snelheid. Dat vinden wij belangrijk voor een fijne samenwerking. Je hebt bij ons dan ook altijd inzicht in wat we doen. En wat het oplevert. Via ons eRocket Dashboard kan je altijd alles in zien. De resultaten, onze werkzaamheden en het plan van aanpak. Deze statistieken lichten we natuurlijk ook graag toe. Bij ons op kantoor, of bij jou. We komen graag langs!