Online marketing bureau​ voor de horeca

Online marketing bureau​ voor de horeca

Ben jij op zoek naar een lekker restaurant? Dan begint je zoektocht vaak online. Het is belangrijk dat jouw restaurant online eruit springt! eRocket helpt je graag met alles rondom online marketing voor de horeca. Met onze eigen strategie Multi Funnel Marketing zetten we alle kanalen in om jouw vindbaarheid te vergroten. Benieuwd geworden? Stuur ons een berichtje!

Waarom online marketing voor horeca?

Wij werken met onze eigen strategie. Door de inzet van alle kanalen zorgen we voor snel rendement uit jouw website. We kijken verder dan een hoge positie in Google. Denk bijvoorbeeld aan lokale SEO. Hiermee zorg je dat lokaal ook online goed zichtbaar bent, in de zoekresultaten maar ook in Google Maps. Door middel van sterke SEA campagne geven we alles nog een extra boost. Hiernaast zetten we social media in om aantrekkelijke content van jouw restaurant te delen. Zodat iedereen die jouw Instagram of Facebook pagina meteen trek krijgt en langskomt. Dat is het doel natuurlijk.

Google Mijn Bedrijf voor succesvolle lokale SEO

Wanneer iemand online zoekt naar een restaurant of hotel wil je natuurlijk dat jouw bedrijf bovenaan komt te staan. In de zoekresultaten, maar ook in Google Maps. Met behulp van Google Mijn Bedrijf zorgen we dat gebruikers alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Denk aan de menukaart, de openingstijden en de locatie. Maar denk ook aan direct reserveren vanuit Google. Handiger kan bijna niet.

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.
Service illustratie 03

E-mail marketing

Nieuwsbrieven en e-mail automation. Voor veel bedrijven een goudmijn die nog aangeboord kan worden.

Lokale vindbaarheid

Reaching new heights. Daar gaan we voor. Met online marketing voor jouw restaurant of hotel mooie resultaten halen. Met een goede samenwerking. Transparantie, eerlijkheid en snelheid. Dat vinden wij belangrijk voor een fijne samenwerking. Je hebt bij ons dan ook altijd inzicht in wat we doen. En wat het oplevert. Via ons eRocket Dashboard kan je altijd alles in zien. De resultaten, onze werkzaamheden en het plan van aanpak. Deze statistieken lichten we natuurlijk ook graag toe. Bij ons op kantoor, of bij jou. We komen graag langs!