LinkedIn training – 31 mei 2022

LinkedIn training – 31 mei 2022

Wij groeien graag samen met jou. Dat doen we door alle onderdelen van online marketing te optimaliseren. Eén van die onderdelen is LinkedIn, een platform waar inmiddels 5 miljoen Nederlanders gebruik van maken.

LinkedIn biedt veel kansen voor ondernemers en marketeers. eRocket heeft veel ervaring met LinkedIn en neemt jullie graag mee in de mogelijkheden van dit kanaal. Op dinsdag 31 mei nodigen we onze klanten uit voor een gratis LinkedIn training.

Deze onderwerpen komen o.a. aan bod

  • LinkedIn anno 2022
  • LinkedIn voor persoonlijk gebruik
  • LinkedIn voor bedrijven
  • Het algoritme: zo maak je een goede post
  • Employee advocacy: zo krijg je je medewerkers of collega’s mee

Niveau van de LinkedIn training

Deze LinkedIn training wordt op instapniveau gegeven en is zeker geschikt als je nog weinig ervaring met LinkedIn hebt. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je ons gewoon een keer wilt leren kennen!

Praktische informatie

Datum: dinsdag 31 mei
Tijdstip: 15.00 uur
Locatie: eRocket Breda – Zinkstraat 1 – 4823 AD Breda

Aanmelden

De training van 31 mei is inmiddels vol.

Vragen

Heb je vragen over de LinkedIn training? Stuur dan een mailtje naar Arianne via arianne@erocket.nl of neem contact op met je vaste contactpersoon.

 

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.
Service illustratie 03

E-mail marketing

Nieuwsbrieven en e-mail automation. Voor veel bedrijven een goudmijn die nog aangeboord kan worden.

Ben jij klaar voor de training?