Google partner in Breda en Den Bosch

Google partner in Breda en Den Bosch

Al onze eRocketeers zijn gecertificeerde Google professionals. In combinatie met onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen met al jouw online marketing vraagstukken. Ben jij op zoek naar een Google Partner? Dan ben je bij eRocket aan het juiste adres.

Elk jaar dienen wij vier certificaten van Google te behalen met het hele team. Deze certificaten hebben wij nodig om een Google Partner te worden en dus met Google Ads te mogen werken. De vier certificaten die behaald kunnen worden zijn Google Search, Display, Video en Shopping. Wij kunnen op deze manier aantonen dat wij de juiste kennis in huis hebben om onze klanten te ondersteunen met Google Ads vraagstukken.
Google partner

Juiste kennis en ervaring

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Breda of Den Bosch met de Google Partner certificering? Neem contact op met eRocket. Door middel van onze Multi Funnel Marketing strategie kunnen wij samen jouw online doelen behalen. Hoe wij dat doen? Wij combineren SEO, SEA en social media marketing zodat jouw doelstellingen behaald kunnen worden. Hierin maakt het niet uit in welke branche je werkt of welk vraagstuk je wilt aanpakken.

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.
Service illustratie 03

E-mail marketing

Nieuwsbrieven en e-mail automation. Voor veel bedrijven een goudmijn die nog aangeboord kan worden.

Google Partner

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Als Google Partner in Breda en Den Bosch denken wij graag met je mee. Neem contact met een van de eRocketeers!