Zoë Kroonen

Online Marketing Stagiaire

“Tijdens mijn studie heb ik veel ervaringen opgedaan in verschillende afdelingen van de media en entertainment wereld. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat mijn interesses liggen bij online marketing en wilde ik me hier graag verder op focussen. Ik heb er super veel zin in om als stagiaire bij eRocket hier veel meer over te leren en om zo een interessant afstudeeronderzoek te schrijven!”

Zoë zit in het laatste jaar van de studie International media & entertainment management op de BUaS in Breda. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan met (online) marketing en kwam ze erachter dat hier haar interesses liggen. In het derde jaar heeft ze stage gelopen op de marketing afdeling van een entertainment bedrijf en is ze bezig geweest met social media marketing, social media campagnes en (web) design. Als stagiaire bij eRocket zal ze zich bezighouden met een doelgroeponderzoek voor de nieuwe webshop.

In haar vrije tijd vindt Zoë het leuk om te wielrennen en rijdt ze wedstrijden door het hele land. Ook doet ze graag leuke dingen met vriendinnen en gaat ze graag naar concerten en muziekfestivals.

Zoë Kroonen