Zo gebruikt eRocket ChatGPT

ChatGPT in online marketing

Onze klanten vragen ons regelmatig of wij met ChatGPT werken. Aanvankelijk waren ze misschien wat argwanend, maar nu hopen ze juist dat we de tool inzetten. In dit artikel delen we hoe ChatGPT een waardevol onderdeel is geworden van onze online marketingstrategie.

SEO landingspagina’s, social media berichten en Google Ads advertenties

Wij hebben ChatGPT geïntegreerd in ons creatieve proces voor het schrijven van SEO landingspagina’s, social media berichten en Google Ads advertenties. Dankzij ChatGPT kunnen we snel en efficiënt hoogwaardige content genereren die de aandacht trekt en tegelijkertijd voldoet aan de vereisten van zoekmachines.

De voordelen van ChatGPT

Hoewel sommige klanten bij de introductie wat argwanend waren, hebben ze gaandeweg ervaren welke voordelen het met zich meebrengt. Ze zien nu in dat ChatGPT ons in staat stelt om sneller te werken, creatieve concepten te ontwikkelen en waardevolle content te leveren.

Het beste van twee werelden

Wij begrijpen dat technologie de menselijke expertise niet kan vervangen. Daarom combineren we de kracht van ChatGPT met de kennis en ervaring van onze eigen online marketeers. Wij controleren de output altijd zorgvuldig. Maar goede output begint natuurlijk bij goede input. Onze online marketeers hebben zich de afgelopen maanden flink verdiept in het schrijven van goede prompts: opdrachten aan ChatGPT. Een goede prompt bevat bijvoorbeeld de gewenste output, voor wie het is en wat het doel is. Door bijvoorbeeld ook de tone of voice mee te geven, kan ‘de chat’ echt goede teksten schrijven.

ChatGPT x eRocket

Bij eRocket zijn we blij met de inzet van ChatGPT in onze online marketingstrategieën. We hebben gezien hoe deze technologie onze creatieve processen versnelt en ons in staat stelt om hoogwaardige content te creëren die mooie resultaten oplevert. Door de integratie van ChatGPT hebben we de wens van onze klanten vervuld en laten we zien dat we altijd streven naar het leveren van de beste oplossingen in de wereld van online marketing.

Deze tekst is geschreven door ChatGPT, maar je had waarschijnlijk niet anders verwacht. 😉

Meer uit online marketing halen?

Wij presenteren graag de kansen die wij zien met ChatGPT voor jouw bedrijf.

Meer inspirerende blogs

AI marketing
AI marketing: hoe Artificial Intelligence online marketing versterkt
ChatGPT
ChatGPT: de chat van de toekomst?
E-mail funnels instellen
Bereik je klant met e-mail marketing automation

Belangrijke pagina's

Wat maakt jullie anders dan andere online markering bureaus?
Welke online marketing diensten pakken jullie op?
Multi Funnel Marketing
Een ROAS van 1300 met Performance Max voor Online Skateshop

Voor Online Skateshop blijven we altijd de Google Ads campagnes optimaliseren en lopen er altijd experimenten. Via Performance Max campagnes behaalden we hier sky high resultaten.