Webdesign & Online marketing? Wij werken graag samen!

Webdesign & online marketing

Bij eRocket zijn we allen online marketeer. Wij maken dus geen websites. Toch werken we nauw samen met meer dan 20 verschillende web bureaus om te zorgen dat jouw website perfect past bij de online marketing strategie. Je wilt namelijk niet alleen dat de website technisch in orde is, maar ook dat deze converteert. Toch kiezen wij er bewust voor om geen websites te bouwen. Wij krijgen namelijk energie van online marketing. En in het verbinden van twee diverse werelden, namelijk webdesign & online marketing.

Het zou zonde zijn als je na livegang van een nieuwe website of design niet meer zichtbaar bent in Google. Daarom werken wij graag samen met webdevelopers. Zodat we elke nieuwe website een succesvolle boost kunnen geven. Hieronder lees je meer over hoe wij te werk gaan.

Onze samenwerking met webdevelopers

Stel, je wilt een nieuwe website laten maken of je hebt jouw huidige website voorzien van een nieuwe, verfrissend design. Dan wil je uiteraard dat je doelgroep dit ook ziet. Onze partners ontwikkelen de nieuwe website of geven jouw huidige website een nieuw design. Wij zorgen voor de vindbaarheid. Dagelijks hebben wij nauw contact met de verschillende webdevelopers om te zorgen dat jouw website in lijn ligt met jouw online doelstelling.

Wij geloven in onze eigen kracht. Dat is online marketing. Maar wij geloven ook in de kracht van onze partners. Die zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van een nieuwe website of design. Door beide krachten te combineren zorgen we samen voor een goede basis. Een goede basis is het halve werk, toch? 😉

Voor jou en je doelgroep

De samenwerking tussen een webdeveloper en online marketing bureau is voor jou één groot voordeel. We ontwikkelen namelijk een werkbare site voor jou én je doelgroep. Een website waarin je leads genereert of producten verkoopt. Dit moet technisch in orde zijn. Maar ook jouw doelgroep moet dit kunnen vinden. Daar zijn wij dan weer voor. Door middel van Multi Funnel Marketing behalen we snel resultaat. Dat doen we samen. Voor jouw online doelstelling.

En als ik al een webbouwer heb?

Perfect! Wij werken graag met je huidige website en stemmen eventuele technische zaken af met jouw webbouwer. Uiteraard nemen we je mee in onze communicatie. Op die manier loop je niet tegen onverwachte kosten aan. Wel zo netjes.

Ready to mingle?

Ben jij na dit artikel benieuwd geworden en wil je zelf ervaren hoe wij webdesign en online marketing combineren voor jouw onderneming? Step aboard. In Breda of Den Bosch. Neem contact met ons op en stuur ons een berichtje. Wij maken graag kennis met je.