Wat is een online marketingplan?

Wat is een online marketingplan? Een online marketingplan is een plan voor de lange(re) termijn waar alle online marketing plannen en werkzaamheden in staan. In dit blogartikel leggen we uit wat je met een online marketingplan kan, waar het goed voor is en hoe je er effectief gebruik van maakt.
online marketingplan

Strategisch online marketingplan

Bij eRocket geloven we in een langdurige samenwerking, we focussen ons dan ook graag op de lange termijn. Hierbij komt een strategisch online marketingplan voor onze klanten goed van pas. Een strategisch online marketingplan is een plan geschreven voor 6 tot 12 maanden (soms zelfs langer). Hierin wordt in grote lijnen beschreven wat er per dag, per week of per maand wordt opgepakt. Bij eRocket werken we standaard met een Multi Funnel Plan, een Multi Funnel Plan wordt opgesteld voor minimaal 6 maanden en voor hele grote projecten kan het voorkomen dat we een plan voor 12 maanden schrijven.

Online marketingplan voorbeeld

Heb jij wel eens een voorbeeld van een online marketingplan gezien? Voor sommige mensen kan een online marketingplan onduidelijk zijn, als eRocket zijnde proberen we zo duidelijk en transparant mogelijk hierin te zijn. Als jij voor jouw website graag een online marketingplan voorbeeld wilt hebben, kun je gerust contact opnemen met ons.

online marketing plan

Stappenplan

Het fijne aan een online marketingplan is dat je houvast hebt gedurende een lange periode. Het plan fungeert als een stappenplan dat je 'simpelweg' kunt afvinken. Op onze Multi Funnel Marketing website hebben we een artikel geschreven over een online stappenplan dat je zelf kunt volgen. In dit stappenplan nemen we je mee door 5 belangrijke stappen die essentieel zijn om jouw online marketing traject op te starten. En het mooiste van alles is: dit kun je helemaal zelf doen!

Meer informatie

Bij eRocket maken we gebruik van een gestructureerd en ambitieus online marketingplan, op deze zodat manier kunnen we de klant zo goed mogelijk helpen. Ben je benieuwd hoe jouw online marketingplan er uit zou komen te zien? Neem dan contact met ons op via de chat, bekijk onze contactpagina of neem telefonisch contact op via 076 782 0560.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.