Wat is een online marketingplan?

online marketingplan

Wat is een online marketingplan? Een online marketingplan is een plan voor de middellange en lange termijn waar alle online marketing plannen en werkzaamheden in staan. In dit blogartikel leggen we uit wat je met een online marketingplan kan, waar het goed voor is en hoe je er effectief gebruik van maakt.

online marketingplan

Strategisch online marketingplan

Bij eRocket geloven we in een langdurige samenwerking. Daarom focussen we ons ook graag op de lange termijn. Hierbij komt een strategisch online marketingplan voor onze klanten goed van pas. Een strategisch online marketingplan is geschreven voor 6 tot 12 maanden (soms zelfs langer). Hierin wordt in grote lijnen beschreven wat er per dag, per week of per maand wordt opgepakt. Bij eRocket werken we standaard met een Multi Funnel Plan, een Multi Funnel Plan wordt opgesteld voor minimaal 6 maanden en voor hele grote projecten kan het voorkomen dat we een plan voor 12 maanden schrijven.

Online marketingplan voorbeeld

Heb jij wel eens een voorbeeld van een online marketingplan gezien? Voor sommige mensen kan een online marketingplan onduidelijk zijn. Daarom proberen we bij eRocket hier zo duidelijk en transparant mogelijk in te zijn. Wil jij voor jouw website graag een online marketingplan voorbeeld hebben? Neem dan gerust contact opnemen met ons op. Wil je liever direct een scan van je website? Vraag dan vrijblijvend een Multi Funnel scan aan!

online marketing plan

Stappenplan

Het fijne aan een online marketingplan is dat je houvast hebt gedurende een lange periode. Het plan fungeert als een stappenplan dat je ‘simpelweg’ kunt afvinken. Op onze Multi Funnel Marketing website hebben we een artikel geschreven over een online stappenplan dat je zelf kunt volgen. In dit stappenplan nemen we je mee door 5 belangrijke stappen die essentieel zijn om jouw online marketing traject op te starten. En het mooiste van alles is: dit kun je helemaal zelf doen!

Meer informatie

Bij eRocket maken we gebruik van een gestructureerd en ambitieus online marketingplan. Zo kunnen we de klant zo goed mogelijk helpen. Ben je benieuwd hoe jouw online marketingplan er uit zou komen te zien? Neem dan contact met ons op via de chat, bekijk onze contactpagina of neem telefonisch contact op via 076 782 0560.

Meer uit online marketing halen?

Wij presenteren graag de kansen die wij zien.

Meer inspirerende blogs

Customer Journey
Customer journey in kaart brengen? Volg deze 5 stappen!
Doelgroep bereiken met contentstrategie
Hoe bereik je je doelgroep met een goede contentstrategie?
Je doelgroep bepalen voor je website
Hoe bepaal je jouw online doelgroep?
online marketing strategie
Deze online marketing strategie gebruiken we zelf
facebook ads funnels
In 4 stappen naar een Facebook Ads funnel die converteert
Wat is content marketing?
Waarom het inzetten van content marketing jouw bedrijf laat groeien

Belangrijke pagina's

Wat is jullie track record?
Wat maakt jullie anders dan andere online markering bureaus?
Welke online marketing diensten pakken jullie op?
Online marketing strategie
Multi Funnel Marketing
271 nieuwe leads binnen een maand met Bentley Europe

271 nieuwe leads, 135.088 weergaven en 1342 klikken na een maand. Dat waren de resultaten die we voor onze klant Bentley Europe hebben binnengehaald met LinkedIn leadgeneratie campagnes. Dit vertellen wij niet alleen met trots aan Bentley, maar delen we ook graag met jullie.