Toine Bastiaansen

Online marketeer

Begin 2018 heb ik de bachelor studie Sportmarketing en Management aan de Hogeschool in Rotterdam succesvol afgerond. Online marketing was slechts een klein onderdeel van deze studie. Jammer, want dit is de marketing van de toekomst! Om deze reden heb ik de minor online marketing gevolgd, maar ik vond deze minor onvoldoende om zelfstandig werkzaam te kunnen zijn als online marketeer. Daarom ben ik na mijn studie een half jaar werkzaam geweest bij een full service online marketingbureau in Tilburg. Bij deze leerwerkplek heb ik in een half jaar tijd verschillende facetten van de online marketing geleerd. Na deze leerzame periode kreeg ik bij eRocket de kans om mezelf verder te ontwikkelen. Een kans die ik graag met beide handen aangrijp!

Waarom werken voor eRocket?

Tijdens mijn studie en de leerperiode werd mij al snel duidelijk dat bij online marketing aan meerdere knoppen moet worden gedraaid om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt online marketing voor mij interessant. Het verveelt nooit, het is maatwerk en geen dag ziet er hetzelfde uit. Lekker dynamisch dus. In mijn nieuwe baan was ik erg op zoek naar deze afwisseling en dit heb ik gevonden bij eRocket. eRocket maakt namelijk gebruik van Multi Funnel marketing, waarbij alle online marketing kanalen worden geoptimaliseerd om jouw doelstelling te behalen. Samen met mijn collega’s ga ik klanten van eRocket verder helpen met het ontwikkelen en toepassen van een gepaste online marketing strategie.

Sport en speciaal bier

Naast online marketing heb ik een grote passie voor sport. Kitesurfen is al zes jaar een van mijn grootste hobby’s. In de afgelopen jaren heb ik als instructeur gewerkt in Kaapverdië, Sicilië en Egypte. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds geregeld in Friesland en Zeeland te vinden om les te geven én om zelf te surfen. Verder trek ik circa drie keer per week de hardloopschoenen aan om mijn conditie op pijl te houden. Ook ben ik geregeld in de sportschool en op het voetbalveld te vinden. Tot slot ben ik liefhebber van de leuke cafés, muziek en de lekkere speciaal biertjes die Breda te bieden heeft.

Heb je hulp nodig?

Vind je onze Multi Funnel strategie interessant en ben je benieuwd hoe ik je verder kan helpen met het behalen van jouw doelen? Ik vertel je er graag alles over. Stuur dus gerust een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 076 782 0560.

online marketeer eRocket