Susanne Oerlemans online marketeer Breda
Hey! Leuk om kennis te maken. Mijn naam is Susanne en ik woon in Steenbergen. Ik heb een hele leuke kat genaamd Garfield (mogen jullie raden welke kleur hij is… 😉) en hou ervan om lekker buiten te zijn, te lezen, iets te bakken, planten te verzorgen, nagels te doen, en nog veel meer! Ik zit niet graag stil (tenzij het met een boek is). Gedurende mijn opleiding Leisure & Events Management ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk een grotere passie heb voor (online) marketing dan voor evenementen organiseren. Dit gevoel werd versterkt tijdens de minor City Marketing die ik heb gevolgd. Ik wil onderzoeken hoe een stad, klant, webshop, etc. kan groeien en doelstellingen kan behalen! En waar kun je dat beter doen dan bij dé online marketingspecialisten: eRocket! Voor mij is geen ster te ver. Ik zal dan ook altijd, samen met jou, kijken naar de beste oplossing. Ben je nu benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met me op!

Susanne Oerlemans

Online Marketeer

Marketing Meteor

Hey! Leuk om kennis te maken. Mijn naam is Susanne en ik woon in Steenbergen. Ik heb een hele leuke kat genaamd Garfield (mogen jullie raden welke kleur hij is… 😉) en hou ervan om lekker buiten te zijn, te lezen, iets te bakken, planten te verzorgen, nagels te doen, en nog veel meer! Ik zit niet graag stil (tenzij het met een boek is).

Gedurende mijn opleiding Leisure & Events Management ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk een grotere passie heb voor (online) marketing dan voor evenementen organiseren. Dit gevoel werd versterkt tijdens de minor City Marketing die ik heb gevolgd. Ik wil onderzoeken hoe een stad, klant, webshop, etc. kan groeien en doelstellingen kan behalen! En waar kun je dat beter doen dan bij dé online marketingspecialisten: eRocket!

Voor mij is geen ster te ver. Ik zal dan ook altijd, samen met jou, kijken naar de beste oplossing. Ben je nu benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met me op!

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden