Allround creative, (concept) denker, trendwatcher, creatief en online marketeer. Dit zijn woorden waarmee ik mezelf zou omschrijven. Mijn naam is Renée, geboren en getogen in Den Bosch. Waar ik nu het team van online marketeers bij eRocket mag versterken! Tijdens mijn opleiding Trend Research and Concept Creation in Tilburg heb ik al kennis mogen maken met de verschillende aspecten van creatieve marketing. Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met een sales functie, waarna ik ben doorgegroeid in een dynamische functie als business innovator waarbij ik me richtte op zowel de sales als de marketing van verschillende merken. Tijdens mijn studie heb ik in de horeca gewerkt, waar ik ook mijn vriend heb leren kennen. Nu bevind ik me vooral graag aan de voorkant van de bar of het restaurant. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak in de stad te vinden om een drankje te doen met vrienden of lekker uit eten te gaan. Daarnaast ga ik ook graag met mijn bioscoop abonnement naar verschillende films. Mijn vrienden omschrijven me, naast een spring in ’t veld, ook wel als filmnerd 😉. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, met illustratie, vormgeving of content creatie en dans ik modern en klassiek ballet. Naast creativiteit, zijn openheid, samenwerken, empathie en oplossingsgericht werken belangrijke aspecten voor mij. Ik kom graag met je in contact om een praatje te maken! Je kunt me bereiken via renee@erocket.nl. Hopelijk tot snel.

Renée van de Griendt

Online Marketeer

Motivational Moon

Allround creative, (concept) denker, trendwatcher, creatief en online marketeer. Dit zijn woorden waarmee ik mezelf zou omschrijven. Mijn naam is Renée, geboren en getogen in Den Bosch. Waar ik nu het team van online marketeers bij eRocket mag versterken!

Tijdens mijn opleiding Trend Research and Concept Creation in Tilburg heb ik al kennis mogen maken met de verschillende aspecten van creatieve marketing. Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met een sales functie, waarna ik ben doorgegroeid in een dynamische functie als business innovator waarbij ik me richtte op zowel de sales als de marketing van verschillende merken.

Tijdens mijn studie heb ik in de horeca gewerkt, waar ik ook mijn vriend heb leren kennen. Nu bevind ik me vooral graag aan de voorkant van de bar of het restaurant. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak in de stad te vinden om een drankje te doen met vrienden of lekker uit eten te gaan. Daarnaast ga ik ook graag met mijn bioscoop abonnement naar verschillende films. Mijn vrienden omschrijven me, naast een spring in ’t veld, ook wel als filmnerd 😉.

Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, met illustratie, vormgeving of content creatie en dans ik modern en klassiek ballet.

Naast creativiteit, zijn openheid, samenwerken, empathie en oplossingsgericht werken belangrijke aspecten voor mij.

Ik kom graag met je in contact om een praatje te maken! Je kunt me bereiken via renee@erocket.nl. Hopelijk tot snel.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden