Pien Pulles Online Marketeer bij eRocket
Samen doelen behalen, nieuwe dingen leren en online marketing laten mij stralen! Jou ook? Dan zijn wij een match en kijk ik er naar uit om samen aan de slag te gaan met Multi Funnel Marketing om verschillende elementen van online marketing te combineren om de gewenste doelstelling te behalen. Tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retailmanagement ben ik altijd bezig geweest met de onlinewereld. Voor mij stond online marketing centraal. Gedurende deze periode heb ik vooral bijbaantjes gehad in de onlinesector. Hierdoor werd mij al gauw duidelijk dat ik heel graag bij een online marketingbureau wilde werken. De werkwijze, kennis en energie van eRocket sluiten perfect aan op mijn wensen en behoeften. Gevalletje ‘het juiste moment, de juiste plek’. Hondengekkie, plant mom en sportfanaat beschrijven mij wel. In mijn vrije tijd sta ik graag in de sportschool, op het hockeyveld of ben ik aan het wandelen in de natuur. Ik ben geboren en getogen in Waalwijk, ben op het strand het gelukkigst en ik houd ontzettend van koken. Daarnaast ben ik graag omringd door vrienden, familie en natuurlijk het eRocket team tijdens een gezellige borrel, hapje eten of op het terras. Laten we samen stralen en groeien in het online marketing universum! 🌟

Pien Pulles

Online Marketeer

Reaching Radar

Samen doelen behalen, nieuwe dingen leren en online marketing laten mij stralen! Jou ook? Dan zijn wij een match en kijk ik er naar uit om samen aan de slag te gaan met Multi Funnel Marketing om verschillende elementen van online marketing te combineren om de gewenste doelstelling te behalen.

Tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retailmanagement ben ik altijd bezig geweest met de onlinewereld. Voor mij stond online marketing centraal. Gedurende deze periode heb ik vooral bijbaantjes gehad in de onlinesector. Hierdoor werd mij al gauw duidelijk dat ik heel graag bij een online marketingbureau wilde werken. De werkwijze, kennis en energie van eRocket sluiten perfect aan op mijn wensen en behoeften. Gevalletje ‘het juiste moment, de juiste plek’.

Hondengekkie, plant mom en sportfanaat beschrijven mij wel. In mijn vrije tijd sta ik graag in de sportschool, op het hockeyveld of ben ik aan het wandelen in de natuur. Ik ben geboren en getogen in Waalwijk, ben op het strand het gelukkigst en ik houd ontzettend van koken. Daarnaast ben ik graag omringd door vrienden, familie en natuurlijk het eRocket team tijdens een gezellige borrel, hapje eten of op het terras.

Laten we samen stralen en groeien in het online marketing universum! 🌟

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden