Lynn Bakx

Online marketeer

“Door mijn achtergrond in de hotellerie ben ik representatief, klantgericht en sta ik open voor een uitdaging! Geen dag is hetzelfde bij eRocket. Ik leer nog steeds nieuwe dingen op het gebied van online marketing die ik elke dag meteen kan toepassen in de praktijk.”

 

In haar afstudeerjaar van de hotelschool ruilde Lynn Breda om voor Amsterdam. Daar heeft ze veel mogen leren op het gebied van (hotel) marketing. Na 2,5 jaar genoten te hebben van het bruisende leven in de hoofdstad keerde Lynn terug naar de parel van het zuiden waar ze haar kennis nog meer wilde uitbreiden op het gebied van online marketing.

Samen met haar collega’s zal Lynn er altijd alles aan doen om voor jouw bedrijf de meest passende marketing strategie te ontwikkelen door middel van onze Multi Funnel strategie.

In haar vrije tijd vindt Lynn het leuk om nieuwe steden en plekken te ontdekken in binnen- en buitenland maar ze kan ook prima een avond op de bank hangen met een leuke serie of film op Netflix of Videoland. In de zomer is ze vaak te vinden op het terras, aan het strand of in het park en in de winter zoekt Lynn graag de sneeuw op tijdens een weekje wintersport.

Lynn werkt onder andere voor BeCapital, Elba Zorg, Withagen Attractieverhuur, Informanagement en Imprèsse Lingerie & Badmode.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.