John Doe
Hi! Mijn naam is Kim. Als online marketeer werk ik graag samen om jouw online doelstellingen te behalen. Met Multi Funnel Marketing weten we de verschillende aspecten van online marketing te bundelen om jouw bedrijf verder te laten groeien. To infinity and beyond! Tijdens mijn opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen kwam ik als eerst in aanraking met online marketing. Ik merkte al snel dat dit vakgebied me aansprak. Daarom heb ik tijdens mijn studententijd verschillende baantjes in de online marketing gehad. Hier heb ik kennis mogen maken met onder andere contentmarketing en SEO. Hierna wist ik het zeker, online marketing geeft mij energie! Momenteel woon ik in Tilburg, maar heeft Breda eigenlijk wel mijn hart gestolen. Je kan me regelmatig vinden op een terras in de Bredase binnenstad in het gezelschap van vrienden of familie. Voeg hier een spelletje, lekker hapje en drankje aan toe en dan heb je voor mij de perfecte middagbesteding. Dit bourgondisch genieten moet natuurlijk ook gecompenseerd worden. Gelukkig weet ik dit met veel plezier te doen tijdens een heerlijk rondje hardlopen of wandelen in de natuur.  

Kim Brevink

Online Marketeer

Solving Star

Hi! Mijn naam is Kim.

Als online marketeer werk ik graag samen om jouw online doelstellingen te behalen. Met Multi Funnel Marketing weten we de verschillende aspecten van online marketing te bundelen om jouw bedrijf verder te laten groeien. To infinity and beyond!

Tijdens mijn opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen kwam ik als eerst in aanraking met online marketing. Ik merkte al snel dat dit vakgebied me aansprak. Daarom heb ik tijdens mijn studententijd verschillende baantjes in de online marketing gehad. Hier heb ik kennis mogen maken met onder andere contentmarketing en SEO. Hierna wist ik het zeker, online marketing geeft mij energie!

Momenteel woon ik in Tilburg, maar heeft Breda eigenlijk wel mijn hart gestolen. Je kan me regelmatig vinden op een terras in de Bredase binnenstad in het gezelschap van vrienden of familie. Voeg hier een spelletje, lekker hapje en drankje aan toe en dan heb je voor mij de perfecte middagbesteding. Dit bourgondisch genieten moet natuurlijk ook gecompenseerd worden. Gelukkig weet ik dit met veel plezier te doen tijdens een heerlijk rondje hardlopen of wandelen in de natuur.

 

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden