Kim Brevink eRocket
Hi! Mijn naam is Kim. Als online marketeer werk ik graag samen om jouw online doelstellingen te behalen. Met Multi Funnel Marketing weet ik de verschillende aspecten van online marketing te bundelen om jouw bedrijf verder te laten groeien. To infinity and beyond! Tijdens mijn opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen kwam ik voor het eerst in aanraking met online marketing. Ik merkte gelijk dat dit vakgebied me aansprak en ging opzoek naar manieren om hier meer over te leren. Al snel belandde ik als contentmarketeer bij een tech-bedrijf.  Hier heb ik kennis mogen maken met onder andere contentmarketing, social media marketing en SEO. Na het afronden van mijn studie wist ik zeker dat dit het vakgebied is waarin ik mezelf nog meer wil ontwikkelen. Tegenwoordig houd ik me bezig met alle aspecten die bij online marketing horen. Bij eRocket verveel ik me daarom geen dag. Nadat ik bij eRocket begon, had Breda al snel mijn hart gestolen. Inmiddels ben ik ook verhuisd naar Breda. Je vindt me daarom regelmatig vinden op een terras in de binnenstad in het gezelschap van vrienden of familie. Voeg hier een spelletje, lekker hapje en drankje aan toe en dan heb je voor mij de perfecte middagbesteding. Dit bourgondisch genieten moet natuurlijk ook gecompenseerd worden. Gelukkig weet ik dit met veel plezier te doen tijdens een heerlijk rondje hardlopen of wandelen in de natuur.  

Kim Brevink

Online Marketeer

Solving Star

Hi! Mijn naam is Kim.

Als online marketeer werk ik graag samen om jouw online doelstellingen te behalen. Met Multi Funnel Marketing weet ik de verschillende aspecten van online marketing te bundelen om jouw bedrijf verder te laten groeien. To infinity and beyond!

Tijdens mijn opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen kwam ik voor het eerst in aanraking met online marketing. Ik merkte gelijk dat dit vakgebied me aansprak en ging opzoek naar manieren om hier meer over te leren. Al snel belandde ik als contentmarketeer bij een tech-bedrijf.  Hier heb ik kennis mogen maken met onder andere contentmarketing, social media marketing en SEO. Na het afronden van mijn studie wist ik zeker dat dit het vakgebied is waarin ik mezelf nog meer wil ontwikkelen. Tegenwoordig houd ik me bezig met alle aspecten die bij online marketing horen. Bij eRocket verveel ik me daarom geen dag.

Nadat ik bij eRocket begon, had Breda al snel mijn hart gestolen. Inmiddels ben ik ook verhuisd naar Breda. Je vindt me daarom regelmatig vinden op een terras in de binnenstad in het gezelschap van vrienden of familie. Voeg hier een spelletje, lekker hapje en drankje aan toe en dan heb je voor mij de perfecte middagbesteding. Dit bourgondisch genieten moet natuurlijk ook gecompenseerd worden. Gelukkig weet ik dit met veel plezier te doen tijdens een heerlijk rondje hardlopen of wandelen in de natuur.

 

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

First party data wordt steeds belangrijker in de wereld van online marketing. Hierbij hebben we het over data die we rechtstreeks van de consument

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden