Julia van Maren

Online Marketing Stagiaire

Reaching for the stars! ✨ Dat is wat ik doe met mijn afstudeerstage bij eRocket. Ik krijg energie van mensen helpen en nieuwe dingen leren en dan vooral op het gebied van sales.

Ik ben een enthousiaste studente aan de Fontys in Tilburg, al ben ik in Breda ook zeker niet onbekend. Naast studeren, hockey ik graag. Ik ben dan ook een echte teamplayer. Als ik niet op het hockeyveld te vinden ben, dan waarschijnlijk op het terras of in de boot bij Vidar!


 

In mijn studie Commerciële economie is de interesse in sales ontstaan. Ik vind het leuk om met mensen te praten en word enthousiast van leuk klantcontact. Mijn nieuwsgierigheid naar online marketing is ook ontstaan op mijn opleiding. Daarom krijg ik nu de kans bij eRocket om dit te ontdekken.

Na mijn afstudeeropdracht wil ik graag door blijven leren en een pre-master doen. Ik ga me verdiepen in de psychologische kant van marketing en sales, omdat hier mijn interesse ligt.

Benieuwd naar mijn onderzoek voor eRocket of naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij een mailtje op julia@erocket.nl!

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 30 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.