Joy Rozenbrand

Online marketeer

Waar ik energie van krijg? Dat is jou als klant op weg helpen naar de top! Pas dan is mijn missie geslaagd. Want iemand anders blij maken voelt goed.

Ik ben woonachtig in Waalwijk, dat is 30 minuten van Breda af. Toch ben ik niet vreemd in Breda door mijn studententijd hier. Breda geeft mij het gevoel van thuis komen. Hier heb ik mijn diploma Management Toerisme behaald. Daarna heb ik werkervaring opgedaan als Accountmanager in de Retail. Contact hebben met klanten is iets waar ik echt een boost van krijg!

Mijn interesse in online marketing is ontstaan toen ik een kans zag om het bedrijf waar ik werkzaam was te laten groeien. Op dat moment heb ik een sprong in het diepe gewaagd en ben ik gestart als Online Marketeer! Na een halfjaar aan de klantzijde in online marketing was ik er zeker van dat ik bij een online marketing bureau wilde werken. Het werken in een team met online marketeers voor verschillende klanten doet mij goed.

Naast het werken als Online Marketeer ben ik een echte levensgenieter. Ik zoek graag de balans tussen gezond leven en genieten. Je kunt me vinden op het terras met een goede borrel. Of in de sportschool met een groene smoothie en wat gewichten in mijn hand. Zoals je aan mijn naam “Social Sun” ziet ben ik zelf ook veel actief met voeding en gezondheid op het sociale mediakanaal Instagram.

Ben je benieuwd geworden wat ik voor jou kan betekenen? Mail mij op joy@erocket.nl

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.