Jelle Timmers

Online marketeer

Ik ben ready for take-off🚀! Nieuwe dingen leren, daarvan word ik enthousiast. En zeker op het gebied van online marketing. eRocket geeft mij deze ruimte. De online wereld staat nooit stil. Je moet als online marketeer dus blijven meedraaien. Door als team onze krachten te bundelen helpen wij jou naar de top!


 

Ik heb marketing altijd al interessant gevonden. Daarom heb ik er ook voor gekozen om de opleiding Marketing & Sales aan De Rooi Pannen te Tilburg te gaan volgen. Hier ben ik erachter gekomen dat mijn passie écht bij de online wereld ligt. In mijn vrije tijd ben ik onder andere veel bezig met het beheren van Instagram thema pagina’s. Dit zijn Instagram pagina’s met een bepaald thema zoals luxury of fitness. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan op het gebied van Instagram. Deze ervaringen deel ik graag met mijn collega’s en pas ik toe bij klanten. Heb jij vragen over Instagram? Stuur me dan gerust een mailtje op jelle@erocket.nl!

Ik ben geboren en getogen in Breda. Daarom ben ik vaak te vinden in de mooie binnenstad om een terrasje te pakken. Ik hou er ook veel van om te sporten. Ik heb jarenlang gevoetbald. Alleen ben ik hier 2 jaar geleden mee gestopt. Nu hou ik me voornamelijk bezig met fitnessen. Verder vind ik ondernemen erg leuk. Samen met klanten iets neer zetten waar we trots op kunnen zijn. Dat is mijn missie!

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 30 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.