Jelle Timmers

Online Marketing Stagiaire

Als stagiair bij eRocket ben ik ready for take-off🚀! Het eRocket team nam mij gelijk goed op in het team. Het voelt dan ook alsof ik hier al jaren actief ben. Ik word erg snel enthousiast als ik de kans krijg om nieuwe dingen te leren. Zeker op het gebied van online marketing. eRocket geeft mij ook deze ruimte. Ik ben persoonlijk veel bezig met ondernemen en online marketing. eRocket is voor mij de perfecte plek om hierin mijn kennis te vergoten!


 

Ik heb marketing altijd al interessant gevonden. Daarom heb ik er ook voor gekozen om de opleiding Marketing & Sales aan De Rooi Pannen te Tilburg te gaan volgen. Ik leer veel over marketing tijdens mijn opleiding en voel me hier helemaal in thuis. In mijn vrije tijd ben ik onder andere veel bezig met het beheren van Instagram thema pagina. Dit zijn Instagram pagina’s met een bepaald thema zoals luxury of fitness. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan op het gebied van Instagram. Deze ervaringen deel en pas ik graag toe tijdens mijn stage bij eRocket. Heb jij vragen over Instagram? Stuur me dan gerust een mailtje op jelle@erocket.nl!

Ik ben geboren en getogen in Breda. Daarom ben ik vaak te vinden in de mooie binnenstad om een terrasje te pakken. Ik hou er ook erg veel van om te sporten. Ik heb jarenlang gevoetbald. Alleen ben ik hier 2 jaar geleden mee gestopt. Nu hou ik me voornamelijk bezig met fitnessen. Ik ga met veel zin en een goed vooruitzicht de komende maanden tegemoet!

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 30 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.