Fabienne Hackmann
Hoi! Mijn naam is Fabienne! Ik omschrijf mezelf als iemand die hemel en aarde beweegt om een doel te behalen. Ook houd ik ervan om nieuwe dingen te leren en daar steeds beter in te worden. Vooral om samen vervolgens het resultaat ervan terug te zien. Momenteel woon ik in Breda, maar hier heb ik niet altijd gewoond. Van oorsprong kom ik uit Nijmegen. En eigenlijk nog nét een stukje verder de grens over, namelijk uit Duitsland. Guten Tag! Wie geht es dir? Hier heb ik 16 jaar gewoond voordat ik besloot om Commerciële Economie te studeren aan Hogeschool Avans in Breda. Waarom heb ik voor deze opleiding gekozen? 2 woorden: ijs en commercie. Door mijn liefde voor ijs is mijn kinderdroom altijd al geweest om een eigen ijssalon te hebben. Daarbij hebben mijn ouders een eigen lederwaren tassenwinkel. Ondernemen is er van jongs af aan ingegoten, net zoals het ijs 😉. Vanuit deze motivatie is mijn oog gevallen op de studie Commerciële Economie. Het leven bekijk ik graag van de zonnige kant. Wat me blij maakt, is het bakken van bijvoorbeeld een lekkere cake, tennissen, een wandeling maken met mijn hondje. Een dagje erop uit gaan naar een leuke stad zeg ik ook geen “nee” tegen. Na het behalen van mijn diploma, besloot ik om verder te werken bij mijn bijbaan in een restaurant. Hier heb ik drie jaar alles kunnen leren over klantvriendelijkheid en hard werken, maar ook over lekker eten met bijpassende wijnen. Vervolgens kwam eRocket op mijn pad. De transparantie, eerlijkheid en de motivatie om bedrijven te helpen groeien is wat mij meteen aansprak. En het lijkt me leuk om dit samen met jou te doen. Het geeft mij energie om samen naar nieuwe online mogelijkheden te kijken voor jouw bedrijf. Om vervolgens het succes ervan ook samen te vieren.

Fabienne Hackmann

Online marketeer

Engagement Eclipse

Hoi! Mijn naam is Fabienne! Ik omschrijf mezelf als iemand die hemel en aarde beweegt om een doel te behalen. Ook houd ik ervan om nieuwe dingen te leren en daar steeds beter in te worden. Vooral om samen vervolgens het resultaat ervan terug te zien.

Momenteel woon ik in Breda, maar hier heb ik niet altijd gewoond. Van oorsprong kom ik uit Nijmegen. En eigenlijk nog nét een stukje verder de grens over, namelijk uit Duitsland. Guten Tag! Wie geht es dir? Hier heb ik 16 jaar gewoond voordat ik besloot om Commerciële Economie te studeren aan Hogeschool Avans in Breda.

Waarom heb ik voor deze opleiding gekozen? 2 woorden: ijs en commercie. Door mijn liefde voor ijs is mijn kinderdroom altijd al geweest om een eigen ijssalon te hebben. Daarbij hebben mijn ouders een eigen lederwaren tassenwinkel. Ondernemen is er van jongs af aan ingegoten, net zoals het ijs 😉. Vanuit deze motivatie is mijn oog gevallen op de studie Commerciële Economie.

Het leven bekijk ik graag van de zonnige kant. Wat me blij maakt, is het bakken van bijvoorbeeld een lekkere cake, tennissen, een wandeling maken met mijn hondje. Een dagje erop uit gaan naar een leuke stad zeg ik ook geen “nee” tegen.

Na het behalen van mijn diploma, besloot ik om verder te werken bij mijn bijbaan in een restaurant. Hier heb ik drie jaar alles kunnen leren over klantvriendelijkheid en hard werken, maar ook over lekker eten met bijpassende wijnen. Vervolgens kwam eRocket op mijn pad. De transparantie, eerlijkheid en de motivatie om bedrijven te helpen groeien is wat mij meteen aansprak. En het lijkt me leuk om dit samen met jou te doen. Het geeft mij energie om samen naar nieuwe online mogelijkheden te kijken voor jouw bedrijf. Om vervolgens het succes ervan ook samen te vieren.

Mijn blogs

Social media marketing

Pinterest is inmiddels niet meer weg te denken in een goede online strategie. De visuele zoekmachine is het ideale platform om jouw doelgroep te

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday