Esmee Leenders bij eRocket
Een goede communicatie, start met een eerlijke communicatie. Die zin is er tijdens mijn opleiding ingeprent. Mijn kracht is luisteren naar de klant. Zo kom je samen tot goede doelstellingen en uiteindelijk een passende online marketingstrategie. Mijzelf blijven ontwikkelen en elke dag weer iets nieuws leren. Daar krijg ik energie van! En bij eRocket is hier alle ruimte voor! Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje dichtbij Roermond, maar woon sinds 2017 in Tilburg. Ik ben gevallen voor de Brabantse gezelligheid (zelfs mijn accent is ernaar gaan vormen)! Maar tijdens de carnaval ben ik natuurlijk in Roermond te vinden. Vol trots zing ik sterren van de hemel op de Limburgse muziek. Mijn weekenden vullen zich met uitstapjes met vrienden. Hiernaast ben ik actief bij de sponsorcommissie van de tennisvereniging in Tilburg. En als ik tijd over heb, reis is graag. Van weekendjes weg in Nederland, tot aan backpacken in Centraal Amerika. Na het behalen van mijn schoonheidsspecialiste diploma, ben ik 360 graden gedraaid en heb ik mijn liefde binnen de marketing gevonden. Sinds kort heb ik ook mijn communicatiediploma in the pocket en ga ik een vliegende start maken bij eRocket als online marketeer. Mijn motto? The sky is the limit! ?

Esmee Leenders

Online Marketeer

Social Sun

Een goede communicatie, start met een eerlijke communicatie. Die zin is er tijdens mijn opleiding ingeprent. Mijn kracht is luisteren naar de klant. Zo kom je samen tot goede doelstellingen en uiteindelijk een passende online marketingstrategie. Mijzelf blijven ontwikkelen en elke dag weer iets nieuws leren. Daar krijg ik energie van! En bij eRocket is hier alle ruimte voor!

Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje dichtbij Roermond, maar woon sinds 2017 in Tilburg. Ik ben gevallen voor de Brabantse gezelligheid (zelfs mijn accent is ernaar gaan vormen)! Maar tijdens de carnaval ben ik natuurlijk in Roermond te vinden. Vol trots zing ik sterren van de hemel op de Limburgse muziek. Mijn weekenden vullen zich met uitstapjes met vrienden. Hiernaast ben ik actief bij de sponsorcommissie van de tennisvereniging in Tilburg. En als ik tijd over heb, reis is graag. Van weekendjes weg in Nederland, tot aan backpacken in Centraal Amerika.

Na het behalen van mijn schoonheidsspecialiste diploma, ben ik 360 graden gedraaid en heb ik mijn liefde binnen de marketing gevonden. Sinds kort heb ik ook mijn communicatiediploma in the pocket en ga ik een vliegende start maken bij eRocket als online marketeer. Mijn motto? The sky is the limit! ?

Mijn blogs

Social media marketing

Marketing? Communicatie? Of toch marketingcommunicatie? Deze begrippen worden in de volksmond vaak samen genoemd of door elkaar gehaald. Valt communicatie onder marketing? Of andersom?

Ontmoet andere teamleden