Donna Kuijten

Online marketeer

“In mijn vrije tijd houd ik ervan om veel te ondernemen, maar ook bij eRocket zit ik niet graag stil. Ik krijg er een kick van om continu nieuwe dingen te leren en deze door te voeren in de online marketing strategie van mijn klanten, zodat zij er optimaal van kunnen profiteren!”

Donna komt oorspronkelijk uit het dorpje Rijen, vlakbij Breda. Al snel besloot ze dat ze naar de stad wilde. Tijdens haar studie bedrijfskunde in Nijmegen heeft ze kennisgemaakt met de vele aspecten van het bedrijfsleven. Van begin af aan wist ze dat marketing haar het meeste trok. Na het volgen van marketinggerelateerde vakken in Athene en een geweldige ervaring in Griekenland, was Donna er zeker van dat ze verder wilde met marketing en koos ze voor een master in Marketing.

Online marketing beschrijft ze als de marketing van de toekomst. Om die reden is Donna na haar studie aan de slag gegaan als Online Marketeer. Ze keerde terug naar de parel van het zuiden en zat direct op haar plek in het bourgondische Breda. In haar vorige functie heeft Donna zich verdiept in het uitvoeren van een basis online marketingstrategie. Voortbouwend op deze kennis specialiseert ze zich bij eRocket in de strategische mogelijkheden van online marketing.

Enthousiast, leergierig en klantgericht zijn termen die Donna beschrijven. In de zomer zit ze graag met vrienden op het terras en in de winter vliegt ze van de piste op haar snowboard. Daarnaast vind je Donna het hele jaar door op de tennisbaan om een balletje te slaan.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.