Donna Kuijten

Online marketeer

Stilzitten is niks voor mij. Niet in mijn vrije tijd, maar ook niet bij eRocket. Ik streef altijd naar het beste resultaat. Waar ik energie van krijg? Strategische plannen tot in detail uitwerken, volledig afgestemd op jouw website. Pas als jij tevreden bent, is mijn missie geslaagd!

Oorspronkelijk kom ik uit Rijen, maar voor mijn studie vertrok ik naar de prachtige stad Nijmegen. Tijdens mijn studie bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit heb ik kennisgemaakt met verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Op dat moment kon ik nog niet zo goed kiezen tussen strategie, marketing & HR. Na een minor Marketing in Athene (+ erg veel gyros 😁) was ik overtuigd en besloot ik mij verder te specialiseren met een master in Marketing.

Na mijn studie landde ik weer in de parel van het zuiden en zat direct op mijn plek in het bourgondische Breda. Eerst heb ik de basis van online marketing verkend bij een ander online marketing bureau. En toen leerde ik eRocket kennen: destijds een ambitieus team dat bestond uit Erik en Arianne. De strategie, ambitie en energie spraken mij meteen aan en ik voelde mij al snel helemaal onderdeel van het team. Doordat ik er vroeg bij was heb ik de groei van eRocket van dichtbij meegemaakt. En groeien, dat doen we nog steeds. Met jou.

Enthousiast, leergierig, klantgericht en af en toe een beetje gek. Dat ben ik. In de zomer te vinden op het terras en in de winter in de après ski bar. Daarnaast vind je me het hele jaar door op de tennisbaan of padelbaan. Let’s go!

Ik werk onder andere met: Promio, BaronieGlas, Innocent Drinks, Landgoed Ulvenhart en Coach+Result.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.