Bori Secreve

Online marketeer

“Bij eRocket helpen wij jouw online doelstelling te behalen met Multi Funnel Marketing. Het leukste vind ik de samenwerking met klanten om het beste resultaat te behalen en duurzame klantrelaties op te bouwen. Daarnaast staat online marketing nooit stil, dus moet ik mezelf blijven ontwikkelen. Door de ontwikkelingen ontstaan er weer nieuwe kansen waarop ingespeeld kan worden. Hierdoor is geen één dag hetzelfde en leer ik nog elke dag.”

Tijdens de opleidingen Commercieel economie aan Avans Hogeschool te Breda en master Marketing Management aan de Tilburg Universiteit heeft Bori veel geleerd op het gebied van marketing en de vele aspecten binnen marketing. Tijdens zijn master viel hem op dat online marketing weinig aan bod kwam, maar dat wel zijn interesse hier lag.

Om zichzelf hierop te ontwikkelen ging hij op zoek naar een bedrijf waarbij hij zichzelf breed kon ontwikkelen. Zo kwam hij uit bij eRocket. Doordat hier een Multi Funnel Marketing strategie gehanteerd wordt kon hij zich tot allround online marketeer ontwikkelen. Multi Funnel Marketing is het optimaliseren van alle online kanalen om de online doelstelling van de klant te behalen. Hierbij kon Bori zich ontwikkelen op het gebied van SEO, SEA, social media en e-mail marketing.

In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op het voetbalveld of in de binnenstad van Den Bosch (waar hij woont) en andere steden voor een hapje en drankje. Daarnaast houdt hij van reizen/backpacken om nieuwe landen en steden te verkennen en andere culturen te leren kennen.

Bori werkt onder andere voor Cars&Cargo, B&V partners in veiligheid, Led solutions holland, StrayShop en DoctorConnect.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.