Bori Secreve

Online marketeer

Het behalen van jouw online doelstellingen. Daar help ik jou graag bij met onze Multi Funnel Marketing strategie. Door het beste uit alle online marketing kanalen te halen en te combineren geven we jouw website een boost. Door jouw kennis van de branche te combineren met onze online marketing kennis werken we gezamenlijk naar de sterren (jouw doelstelling) en daar voorbij!

Na mijn opleiding Commercieel Economie aan Avans Hogeschool in Breda en mijn Master Marketing Management aan de Tilburg Universiteit ben ik mezelf gaan verdiepen in online marketing. Zo ben ik bij eRocket uitgekomen. De online marketing wereld staat nooit stil. Daarom staat mijn ontwikkeling ook nooit stil. Elke dag ziet er anders uit, maar elke dag werk ik aan hetzelfde doel. De online doelstellingen van mijn klanten behalen.

In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld om een balletje te trappen. Ben ik veel in de binnenstad van Den Bosch (waar ik woon) en andere steden te vinden. Maar het meeste houd ik van reizen om nieuwe landen en culturen te ontdekken. Tijdens mijn reizen ga ik ook graag op zoek naar nieuwe dingen om te leren zoals surfen en duiken.

Ready for take off? Neem dan contact met ons op en wij gaan als een raket aan de slag om jouw online doelstellingen te behalen. 🚀

Ik werk onder andere samen met Cars&Cargo, Advocaat in Breda, B&V partners in veiligheid, Led Solutions Holland en StrayShop.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 30 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.