De lancering van mijn eigen webshop gaf me een kickstart in mijn reis door het online marketing universum en ik wil niet meer naar huis, want online marketing vind ik veel te interessant! Waarom ik dit doe? Omdat ik super graag nieuwe dingen leer en mezelf blijf ontwikkelen. Dat is hoe we ervoor zorgen dat Multi Funnel Marketing voor bedrijven optimaal werkt. Onze missie? Jouw bedrijf naar het volgende level tillen. Na mijn eerste vlieguren bij een ander online marketing bureau en SEO-traineeship, ben ik bij eRocket geland. Hier krijg ik de kans om mij verder te ontwikkelen tot allround online marketeer. Het werken aan bureauzijde past goed bij me omdat ik zoveel verschillende dingen wil doen. De ontwikkelingen binnen het online marketing universum zorgen ervoor dat het werk zo leuk en uitdagend is. Combineer dat met het behalen van resultaten en ik ga voldaan naar huis. Naast mijn werk word ik in mijn weekenden blij van een goed festival in de buurt van Breda. Ook voor terrassen in het bourgondische Breda met vrienden ben ik altijd te porren. Af en toe doe ik de hele dag niets en kijk ik naar mijn favoriete voetbalclubs vanaf de bank. Doordeweeks ben ik vaak te vinden in de sport- en boksschool bij mij om de hoek! Op zoek naar een online booster voor jouw bedrijf? Ik help je graag! Stuur een mailtje naar arjan@erocket.nl

Arjan Derks

Online Marketeer

Searching Starship

De lancering van mijn eigen webshop gaf me een kickstart in mijn reis door het online marketing universum en ik wil niet meer naar huis, want online marketing vind ik veel te interessant!

Waarom ik dit doe? Omdat ik super graag nieuwe dingen leer en mezelf blijf ontwikkelen. Dat is hoe we ervoor zorgen dat Multi Funnel Marketing voor bedrijven optimaal werkt. Onze missie? Jouw bedrijf naar het volgende level tillen.

Na mijn eerste vlieguren bij een ander online marketing bureau en SEO-traineeship, ben ik bij eRocket geland. Hier krijg ik de kans om mij verder te ontwikkelen tot allround online marketeer. Het werken aan bureauzijde past goed bij me omdat ik zoveel verschillende dingen wil doen. De ontwikkelingen binnen het online marketing universum zorgen ervoor dat het werk zo leuk en uitdagend is. Combineer dat met het behalen van resultaten en ik ga voldaan naar huis.

Naast mijn werk word ik in mijn weekenden blij van een goed festival in de buurt van Breda. Ook voor terrassen in het bourgondische Breda met vrienden ben ik altijd te porren. Af en toe doe ik de hele dag niets en kijk ik naar mijn favoriete voetbalclubs vanaf de bank. Doordeweeks ben ik vaak te vinden in de sport- en boksschool bij mij om de hoek!

Op zoek naar een online booster voor jouw bedrijf? Ik help je graag! Stuur een mailtje naar arjan@erocket.nl

Mijn blogs

Social media marketing

Highlights Lemon8 is een combinatie van het algoritme van TikTok met de content van Pinterest en Instagram. Deze app lijkt volgens ons op een

Ontmoet andere teamleden