eRocket x Sticky Chapters

Optimale samenwerking voor het beste resultaat 

Specialist in je eigen branche

eRocket is specialist op het gebied van online marketing. We hebben jaren ervaring en focussen ons op specifieke doelstellingen met onze klanten. We optimaliseren alle kanalen om dat doel te halen. 

Om deze kanalen optimaal te kunnen inzetten is video een onderdeel dat tegenwoordig niet meer mag ontbreken in je strategie. 

We kiezen bewust voor samenwerkingen met andere bureaus op het gebied van video. Zij zijn tenslotte de specialisten in hun vak! 

Sticky Chapters is een partner van eRocket waar we al lange tijd een goede en succesvolle samenwerking mee hebben. 

Sticky Chapters

Jij wilt nieuwe klanten aantrekken, vakkundig personeel werven of een grotere naamsbekendheid. Maar één ding is zeker: jij wilt de expert zijn in jouw vakgebied en daarom aan de slag met video.

Doordat Sticky Chapters meer dan 300 video’s en +1.000.000 views per jaar realiseren weten we wat wel en ook zeker wat niet werkt.

Wij werken samen voor

100% LEUK
ecommerce marketing

Wil je ook sparren over je bedrijfsstrategie?

Ben je bereid om je bedrijfsstrategie te delen met ons zodat we samen met jullie 1 strategie kunnen bouwen? Dit doen we natuurlijk alleen als we hier afspraken over gemaakt hebben. 

Ready to launch?

Online marketing in combinatie wil je alleen inzetten in het verlengde van je bedrijfsstrategie. Op deze manier zetten we jouw bedrijfsstrategie om naar een complete online marketing strategie.