Referentie Polyestershoppen

Polyestershoppen

Polyestershoppen is de grootste Nederlandse webshop op het gebied van polyester. In deze webshop vind je alles op het gebied van polyester, epoxy, lakken en verven. Met de uitmuntende service en snelle levering is Polyestershoppen.nl een topper onder de webshops.

Eigenaar Kees Schepers had al een tijd het gevoel dat hij meer uit zijn Google Ads campagnes kon halen. Na enkele gesprekken bij diverse online marketing bureaus werd de keuze voor eRocket gemaakt. De kennis en directe aanpak van de Google Ads campagnes waren de doorslag om met ons in zee te gaan. Ook het feit dat je bij ons geen lange abonnementsperiode afneemt, gaf direct de mogelijkheid om te proeven aan onze Multi Funnel werkwijze.

Budget besparen in Google Ads

Conversiekosten Google Ads
-53%

Aantal conversies
+78%

SEO verkeer
+185%

Multi Funnel met focus op Google Ads

Vanwege de vooraf geformuleerde doelstelling, een verhoging van de omzet vanuit Google Ads, hebben wij ons bij de Multi Funnel strategie voornamelijk gefocust op het online adverteren. Samen met Polyestershoppen hebben we continu advertenties verbeterd en campagnes beter ingericht.

Doordat de positie van advertenties ook wordt bepaald door de kwaliteit van de pagina waar naar wordt gelinkt, hebben we deze Google Ads werkzaamheden versterkt met zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

Door het budget slim in te zetten hebben wij voor een Google Ads besparing van €1.000,- per maand gezorgd! De doelstelling is gerealiseerd en samen met Kees werken we nu aan een volgende stap.

Kees Schepers, eigenaar:

“Zeer tevreden over eRocket . Het is een van de weinige bedrijven die je met een vrijblijvende benadering proberen verder te helpen in je marketing strategie. Als eerst heb ik samen met Erik de Google Ads campagnes aangepast. eRocket heeft voor ons de cost per conversion (CPA) omlaag gebracht van €15,00 naar minder dan €10,00, zonder in te leveren op het aantal conversies. Voor ons was dit een besparing van meer dan €1.000 per maand!”

Polyestershoppen

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel marketing? Neem dan contact met ons op.

We horen graag van je!

Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Het kan allemaal! We horen graag van je!

Erik Hermeler

Erik Hermeler

076-7820560
erik@erocket.nl