Referentie HLPRS

HLPRS

HLPRS is een bedrijf uit Breda dat huishoudelijke hulp diensten door heel Nederland levert. Ze bieden sinds 2004 verschillende diensten aan voor particulieren met betrekking tot werkzaamheden in en om het huis.

Het team van HLPRS bestaat uit 14 medewerkers op het hoofdkantoor met een aantal online marketeers zitten. De samenwerking met eRocket is gebaseerd op de toegevoegde waarde die wij met Multi Funnel Marketing kunnen bieden. Iedere twee weken geven wij de online marketeers van HLPRS een online marketing training.

online marketing training bij Huiscleaning Breda

Websitebezoekers via SEO
+26%

Conversiepercentage
+ 53%

Google Ads CPA
- 42%

Google Ads optimalisaties

We zijn dit project gestart met verbeteringen voor de website om beter gevonden te worden. In heel Nederland wil HLPRS beter in Google gevonden worden op de beste zoekwoorden. Hiervoor hebben we per gemeente een strategie bedacht waarmee we met zoekmachine optimalisatie (SEO) de beste posities in Google pakken.

Na deze optimalisaties zijn we per gemeente online advertenties op gaan stellen en deze strategie hebben we uitgezet door heel Nederland. De afgelopen jaren hebben we continu bijgestuurd op de kosten per aanvraag door Google Ads optimalisaties.

Relevantie verhogen

Begin 2019 hebben we onze samenwerking aangepast naar een online marketing training. Iedere 2 weken geven we een training op het kantoor van HLPRS en bespreken we alle onderdelen van Multi Funnel Marketing. Op basis van de statistieken en de nieuwste ontwikkelingen op online marketing gebied sturen we bij op de strategie.

Door de online marketing training op locatie halen we het meeste rendement uit onze werkzaamheden en blijven we gefocust op de doelstelling. Deze manier van werken hebben we inmiddels ook uitgebouwd naar de andere merken van HLPRS.

online marketing training op locatie

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze case of wil je ook een online marketing training op locatie? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

Erik Hermeler

Erik Hermeler

076-7820560
erik@erocket.nl