Referentie Huiscleaning

Iedere 2 weken een online marketing training op locatie

Huiscleaning, een bedrijf uit Breda dat huishoudelijke hulp diensten door heel Nederland levert, is al een aantal jaar klant bij ons. Zij bieden sinds 2004 verschillende diensten aan voor particulieren met betrekking tot werkzaamheden in en om het huis.

Het team van Huiscleaning bestaat uit 14 medewerkers op het hoofdkantoor waarbij veel online marketeers zitten. De samenwerking met eRocket is ook gebaseerd op de toegevoegde waarde die wij met Multi Funnel marketing kunnen bieden.

online marketing training bij Huiscleaning Breda

Websitebezoekers via SEO
+26%

Stijging conversie percentage
+ 53%

Daling Google Ads CPA
- 42%

Google Ads

We zijn dit project gestart met verbeteringen voor de website om beter gevonden te worden. In heel Nederland wilden ze beter gevonden worden op de beste trefwoorden waardoor we een strategie hebben bedacht per gemeente. Toen deze SEO verbeteringen effect kregen, kwamen er ook veel meer bezoekers op de website via de gratis resultaten.

Na deze optimalisaties zijn we per gemeente online advertenties op gaan stellen en deze strategie uitgebouwd door heel Nederland. De afgelopen jaren hebben we continu bijgestuurd op de kosten per aanvraag door Google Ads optimalisaties.

Relevantie verhogen

Sinds begin dit jaar hebben we onze samenwerking aangepast naar een online marketing training. Iedere 2 weken zitten we bij hen op kantoor en bespreken we alle onderdelen van de Multi Funnel strategie. De online marketeers van Huiscleaning zitten bij deze training en komen met vragen en voorstellen. Op basis van de statistieken en de nieuwste ontwikkelingen op online marketing gebied sturen we bij op de strategie.

Door de online marketing training op locatie halen we het meeste rendement uit onze werkzaamheden en blijven we de online marketing strategie hanteren. We hebben dit inmiddels ook uitgebouwd naar hun andere merken zoals UWassistent.

online marketing training op locatie

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze case of wil je ook een online marketing training op locatie? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

Erik Hermeler

076-7820560
erik@erocket.nl