Referentie Landgoed Ulvenhart

Multi Funnel Marketing

Landgoed Ulvenhart is een prachtig landgoed dat verscholen ligt ten zuiden van Breda, net buiten het dorp Ulvenhout. Het landgoed biedt alle ruimte om bijeen te komen. Van geslaagde vergadering tot inspirerende heisessie en van unieke bruiloft tot waardig afscheid. Iedere bijeenkomst wordt bij Landgoed Ulvenhart met zorg omringd.

De samenwerking tussen Landgoed Ulvenhart en eRocket is begonnen vanuit de wens om meer online offerte aanvragen te realiseren. Met het idee dat tekst en foto’s samen een sterke overtuigingskracht hebben, werken we samen met een webbureau, fotograaf en tekstschrijver. Deze samenwerking werpt voor Landgoed Ulvenhart zeker zijn vruchten af!

Landgoed Ulvenhart

Multi Funnel Marketing

eRocket werkt bij Landgoed Ulvenhart met de complete Multi Funnel Marketing strategie. Zo optimaliseren we de website ten behoeve van een goede vindbaarheid in Google.

Ook hebben we social media plannen ontwikkeld, met als doel meer naamsbekendheid en meer bezoek naar de website te realiseren. LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube worden ingezet om de verschillende doelgroepen te bereiken. En met succes! In 2018 steeg het aantal bezoekers via LinkedIn met ruim 300% ten opzichte van 2017.

CTR in Google Ads
+59%

Bezoekers via LinkedIn
+304%

Offerte aanvragen
+185%

Online marketing Landgoed Ulvenhart


Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Het kan allemaal! We horen graag van je!

076-7820560
info@erocket.nl