Referentie ESJ

ESJ Financial Engineering

ESJ Financial Engineering is een accountants- en belastingadvieskantoor in Breda, Oosterhout en Zwijndrecht. In 35 jaar is ESJ uitgegroeid tot een bedrijf dat haar klanten ondersteunt bij vrijwel ieder zakelijk aspect van bedrijfsvoering en de persoonlijke situatie. Met onder andere belastingadvies, HR advies en salarisadvies biedt ESJ iedere klant een oplossing op maat.

ESJ werkt samen met eRocket om online meer contactaanvragen te realiseren. Daarbij spelen vindbaarheid in Google en ondersteuning bij de inzet van social media een grote rol. Samen met de marketing- en communicatie professionals van ESJ hebben we al mooie resultaten gerealiseerd met Multi Funnel marketing.

ESJ Financial Engineering

Multi Funnel marketing

eRocket werkt bij ESJ met een complete Multi Funnel marketing strategie. Een van de belangrijke onderdelen van onze strategie is zoekmachine optimalisatie (SEO). Met SEO zorgen we voor een goede vindbaarheid van ESJ op de belangrijkste zoektermen in Google.

Naast SEO zetten we ook SEA in voor ESJ. Met effici├źnte advertenties op de topposities in Google bereiken we direct de juiste doelgroepen. Door de campagnes wekelijks te optimaliseren en door te profiteren van de laatste ontwikkelingen, hebben we in het eerste kwartaal van 2019 al een stijging van 70% in contactaanvragen via Google Ads gerealiseerd.

Top 10 posities in Google
+18%

Contactformulieren via SEA
+70%

Offerte aanvragen
+27%

+27% conversies

Naast SEO en SEA ondersteunt eRocket ESJ ook bij de inzet van social media. Zowel voor de corporate website als voor de vacaturewebsite zetten we Facebook, Instagram en LinkedIn in om de verschillende doelgroepen te bereiken. Met zowel organische berichten als advertenties realiseren we veel relevante websitebezoekers. Binnen de Multi Funnel marketing strategie bekijken we maandelijks waar het meeste resultaat behaald kan worden.

Multi Funnel marketing heeft voor ESJ 27% meer conversies opgeleverd.

Online marketing voor ESJ

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel marketing? Neem dan contact met ons op.

We horen graag van je!

Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Het kan allemaal! We horen graag van je!

Erik Hermeler

076-7820560
erik@erocket.nl