Referentie Polyestershoppen

Polyestershoppen

Polyestershoppen is de grootste Nederlandse webshop op het gebied van polyester. In deze webshop vind je alles op het gebied van polyester, epoxy, lakken en verven. Met de uitmuntende service en snelle levering is Polyestershoppen.nl een topper onder de webshops.

Eigenaar Kees Schepers had al een tijd het gevoel dat hij meer uit zijn AdWords campagnes kon halen en was met verschillende partijen in gesprek die hem hiermee konden helpen. Na enkele gesprekken bij diverse online marketing bureau’s werd de keuze voor eRocket gemaakt. De kennis en directe aanpak van de AdWords campagens waren de doorslag om met ons in zee te gaan. Ook het feit dat je bij ons geen lange abonnementsperiode afneemt, gaf direct de mogelijkheid om te proeven aan onze Multi Funnel werkwijze.

Budget besparen in Google Ads

Multi Funnel met focus op AdWords

Vanwege de vooraf geformuleerde doelstelling, een verhoging van de omzet vanuit AdWords, hebben wij ons bij de Multi Funnel strategie voornamelijk gefocust op het online adverteren. Samen met Polyestershoppen hebben we continu advertenties verbeterd, campagnes opgedeeld en trefwoorden beter ingericht. Op deze manier kregen we betere posities van de AdWords advertenties bij de juiste zoekvragen.

Doordat de positie van advertenties ook wordt bepaald door de kwaliteit van de pagina waar naar wordt gelinkt, hebben we deze strategie versterkt met zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

Door het budget slim in te zetten hebben wij voor een AdWords besparing van €1.000,- per maand gezorgd! De doelstelling is gerealiseerd en samen met Kees werken we nu aan een volgende stap. Lees wat Kees over onze samenwerking zegt:

Conversiekosten in Google Ads
-53%

Aantal conversies
+78%

SEO verkeer
+185%

Recensie eigenaar Polyestershoppen: Kees Schepers

“Zeer tevreden over eRocket . Het is een van de weinige bedrijven die je met een vrijblijvende benadering proberen verder te helpen in je marketing strategie. Als eerst heb ik samen met Erik de AdWords campagnes aangepast. eRocket heeft voor ons de cost per conversion (CPA) omlaag gebracht van €15,00 naar minder dan €10,00, zonder in te leveren op het aantal conversies. Voor ons was dit een besparing van meer dan €1.000 per maand!”

referentie eRocket

referentie eRocket


Contact

Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Neem dan contact met ons op.

Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Het kan allemaal! We horen graag van je!

Erik Hermeler

Erik Hermeler Breda

076-7820560
erik@erocket.nl