Promio

Promio is opgericht in 2011 en is gespecialiseerd in het bedrukken van gepersonaliseerde cadeau en relatiegeschenken voor zowel particulieren als bedrijven. Wat ooit is begonnen vanuit de zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een eigen bedrijfspand van 1500m2 langs de A16 in Breda. Inmiddels heeft Promio duizenden consumenten en bedrijven van dienst mogen zijn in het verzorgen van hun eigen gepersonaliseerde producten. Bovendien is Promio eigenaar van diverse websites gericht op het personaliseren van diverse producten, namelijk:

 

 

eRocket werkt voor Promio met de complete Multi Funnel Marketing strategie. In het begin van de samenwerking heeft de focus gelegen op het uitvoeren van SEO en SEA werkzaamheden voor Mokkenbedrukken.net. We hebben hiervoor nieuwe landingspagina’s geschreven voor het genereren van een organisch bereik. Door het gebruiken van relevante zoekwoorden op deze pagina’s is het organisch verkeer met 125% gestegen. Daarnaast hebben we de Google Ads campagnes van Mokkendrukken.net geherstructureerd met als doel om meer conversies te genereren. De conversiewaarde is hierdoor gestegen met 89,7% en dat met gelijke kosten.

Sinds kort voeren we ook werkzaamheden uit voor de andere websites van Promio. Hierbij zijn we gestart met het uitvoeren van een SEO scan om inzicht te krijgen in (technische) verbeterpunten en kansen die we direct kunnen doorvoeren. Ook voor de andere websites hebben de campagnes in Google Ads geherstructureerd voor het genereren van meer conversies.

Samen met Promio zoeken we continu naar verbeteringen en gebruiken we onze maandelijkse afspraak ook als brainstormsessie om tot nieuwe ideeën en strategieën te komen. Promio is gevestigd in hetzelfde gebouw als eRocket, wat zorgt voor korte lijntjes. Hierdoor kunnen we makkelijk overleggen en direct inspelen op trends en ontwikkelingen. Elke week wordt er weer een stap gezet binnen onze Multi Funnel Marketing strategie. Dat maakt onze samenwerking prettig én waardevol.

 

+125% Organisch verkeer op Mokkendrukken.net

+20,5% Meer opbrengst op Mokkenbedrukken.net

+89,7% Hogere conversiewaarde in Google Ads

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Donna Kuijten.
  Donna Kuijten

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.