23% meer websitebezoekers voor schildersbedrijf Riegner

Riegner is een professioneel Afwerk en Renovatiebedrijf in Tilburg. Schilderwerk, lakwerk en spuitwerk: you name it en Riegner verzorgt het.

SEA

De samenwerking met eRocket is gestart met een focus op Google Ads. Met advertenties in Google hebben we snel resultaat kunnen behalen. Steeds meer mensen uit Tilburg en omgeving weten door de advertenties Riegner te vinden. Tweewekelijkse optimalisaties resulteren in een vaste stroom aan leads per maand.

SEO

Nadat we de eerste stappen gezet hadden met SEA, zijn we ook gestart met het optimaliseren van de gratis vindbaarheid in Google. Met goede landingspagina’s, interne linkbuilding en een nieuwe snelle en mobielvriendelijke website wisten we groei te realiseren. We zijn er nog niet, maar inmiddels zijn we op de belangrijkste zoekterm (320 zoekopdrachten per maand) geklommen van positie 44 naar positie 9 in Google. Dit zorgt ervoor dat we 23% meer websitebezoekers krijgen.

De toekomst

Wij zijn nog niet klaar met groeien en werken tweewekelijks aan een nog hogere positie in Google en meer leads vanuit Google Ads. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Online marketing schilder Online marketing schildersbedrijf