34% meer leads uit Google Ads

Hypotheek Visie is een prachtige franchiseorganisatie met ruim 60 vestigingen in heel Nederland. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie geven 100% onafhankelijk advies.

eRocket en Hypotheek Visie werken inmiddels ruim drie jaar samen. De beginsituatie zal voor veel marketing- en communicatieprofessionals herkenbaar zijn: je werkt samen met een online marketing bureau, maar de groei stagneert. Er zijn mooie resultaten behaald. Is nu het maximaal haalbare bereikt? Of heb je een tunnelvisie gekregen waar je maar niet lijkt uit te komen? Hypotheek Visie was toe aan een second opinion en schakelde eRocket in.

Het begin van onze missie

Een quick scan volgde. Wij zagen veel mogelijkheden om het Google Ads account beter te structureren en het budget effectiever in te zetten. Hierna zijn we gestart met het opzetten van de Google Ads campagne voor één vestiging. Dit experiment hebben we 30 dagen aangezet om de nieuwe campagne te kunnen vergelijken met de oude structuur. Op verschillende vlakken behaalden we direct goede resultaten: 55% meer conversies en 15% lagere kosten per conversie.

Strategie voor Google Ads

Na het bespreken van de resultaten van de eerste campagne wonnen we het vertrouwen van Hypotheek Visie en mochten we aan de slag met de overige vestigingen. Samen met de marketeers van Hypotheek Visie vindt Arianne dagelijks nieuwe kansen. Het doel? De relevantie van de Google Ads campagnes én van de website te verhogen. Daarmee realiseren we meer leads en dus meer omzet voor de franchisenemers.

34% meer leads in 2020

De markt groeit flink, maar de concurrentie stijgt mee. Toch groeit het aantal conversies jaar op jaar. In 2020 realiseerden we samen 34% meer leads tegen 13% lagere kosten per conversie. In 2019 groeiden we ook al 19% ten opzichte van het jaar daarvoor. Mooie cijfers, veel vertrouwen en een fijne samenwerking. Daar zijn we maar al te trots op.

Ook ruimte voor groei?

Heb jij vragen over de strategie voor Hypotheek Visie of wil je jouw Google Ads campagnes ook uitbesteden aan eRocket? We werken graag met je samen!

+58% Bezoekers uit Google Ads

+34% Leads uit Google Ads

-13% Kosten per conversie

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.

Elise van Oorschodt
Manager communicatie

“De Google Ads strategie van eRocket levert ons veel conversies op tegen lagere kosten.”


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.