Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart is een prachtig landgoed dat verscholen ligt ten zuiden van Breda, net buiten het dorp Ulvenhout. Het landgoed biedt alle ruimte om bijeen te komen. Van geslaagde vergadering tot inspirerende heisessie en van unieke bruiloft tot waardig afscheid. Iedere bijeenkomst wordt bij Landgoed Ulvenhart met zorg omringd.

De samenwerking tussen Landgoed Ulvenhart en eRocket is begonnen vanuit de wens om meer online offerte aanvragen te realiseren. Met het idee dat tekst en foto’s samen een sterke overtuigingskracht hebben, werken we samen met een webbureau, fotograaf en tekstschrijver. Deze samenwerking werpt voor Landgoed Ulvenhart zeker zijn vruchten af!

eRocket werkt voor Landgoed Ulvenhart met de complete Multi Funnel Marketing strategie. Zo hebben we social media plannen gemaakt, met als doel meer naamsbekendheid en meer websitebezoekers te realiseren. LinkedIn, Facebook en Instagram worden ingezet om de verschillende doelgroepen te bereiken. En met succes! In 2019 steeg het aantal bezoekers via LinkedIn met ruim 300% ten opzichte van 2018.

In overleg met de tekstschrijver worden ook SEO optimalisaties doorgevoerd. Met SEO maximaliseren we het gratis verkeer vanuit de zoekmachines. Wij voeren continu verbeteringen door om beter vindbaar te worden, waarbij we letten op de tone-of-voice en uitstraling die passen bij Landgoed Ulvenhart.

+59% CTR in Google Ads

+304% Bezoekers via LinkedIn

+185% Offerte aanvragen

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.

Bart Welten
Eigenaar

“De intensieve samenwerking met eRocket zorgde ervoor dat wij vorig jaar 185% meer offertes mochten maken.”


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.