Hypotheek Visie

Hypotheek Visie is een 100% onafhankelijke hypotheekadviseur met ruim 50 vestigingen in heel Nederland. De financieel adviseurs van Hypotheek Visie helpen klanten met een passende hypotheek, verzekering en adequaat pensioenplan. Bij Hypotheek Visie ontvang je een onafhankelijk, compleet en transparant financieel plan.

De samenwerking tussen Hypotheek Visie en eRocket is gestart met de vraag om mee te kijken naar de campagnes in Google Ads. Bij een quick scan op het hoofdkantoor van Hypotheek Visie zagen we veel mogelijkheden om het Google Ads account beter te structureren en om het beschikbare budget effectiever in te zetten.

Na de quick scan zijn we gestart met het omzetten van de Google Ads campagne voor één vestiging van Hypotheek Visie. Dit experiment hebben we 30 dagen aangezet om de nieuwe campagne te kunnen vergelijken met de oude structuur. Op verschillende vlakken behaalden we direct goede resultaten.

Zo realiseerden we in de eerste periode in de experimenten 55% meer conversies en daalden de kosten per conversie met 15%. Na het bespreken van deze resultaten zijn we in een snel tempo verder gegaan met het optimaliseren van het gehele Google Ads account.

Samen met de  marketeers van Hypotheek Visie vinden we nu dagelijks nieuwe kansen. Het doel hierbij is om de relevantie van de campagnes en de website te verhogen, waardoor we meer leads voor de franchisenemers kunnen realiseren.

In de eerste negen maanden van 2020 realiseerden we 31% meer leads via de website tegen 20% lagere kosten per conversie.

+58% Bezoekers uit Google Ads

+31% Conversies uit Google Ads

-20% Kosten per conversie

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.

Elise van Oorschodt
Manager communicatie

“De Google Ads strategie van eRocket levert ons veel conversies op tegen lagere kosten.”


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.