Hlprs

Hlprs is een bedrijf uit Breda dat in heel Nederland huishoudelijke hulp diensten levert. Het hoofdkantoorteam van Hlprs bestaat uit 14 medewerkers, waaronder een aantal online marketeers.

We zijn dit project gestart met website optimalisaties om beter vindbaar te worden. In heel Nederland wil Hlprs beter in Google gevonden worden op de beste zoekwoorden. Hiervoor hebben we per gemeente een strategie bedacht waarmee we met zoekmachine optimalisatie de beste posities in Google pakken.

Na deze optimalisaties zijn we per gemeente online advertenties op gaan stellen en deze strategie hebben we uitgezet door heel Nederland. De afgelopen jaren hebben we continu bijgestuurd op de kosten per aanvraag door Google Ads optimalisaties.

Begin 2019 hebben we onze samenwerking aangepast in de vorm van online marketing trainingen. Iedere twee weken geven we een training op het kantoor van Hlprs en bespreken we alle onderdelen van Multi Funnel Marketing. Op basis van de statistieken en de nieuwste ontwikkelingen op online marketing gebied sturen we bij op de strategie.

Door de online marketing training op locatie halen we het meeste rendement uit onze werkzaamheden en blijven we gefocust op de doelstelling. Deze manier van werken hebben we inmiddels ook uitgebouwd naar de andere merken van Hlprs.

 

+26% Websitebezoekers via SEO

+53% Conversiepercentage

-42% Google Ads CPA

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.