ESJ Financial Engineering

ESJ is een accountants- en belastingadvieskantoor in Breda, Oosterhout en Zwijndrecht. In 35 jaar is ESJ uitgegroeid tot een bedrijf dat haar klanten ondersteunt bij vrijwel ieder aspect van bedrijfsvoering. Met onder andere belastingadvies, HR advies en salarisadvies biedt ESJ iedere klant een oplossing op maat.

ESJ werkt samen met eRocket om meer online contactaanvragen te realiseren. Daarbij spelen vindbaarheid in Google en de inzet van social media een grote rol. Samen met de professionals van ESJ hebben we mooie resultaten gerealiseerd met Multi Funnel Marketing.

eRocket werkt bij ESJ met een complete Multi Funnel Marketing strategie. Een van de belangrijke onderdelen van onze strategie is zoekmachine optimalisatie. Met SEO zorgen we voor een goede vindbaarheid van ESJ op de belangrijkste zoektermen in Google.

Naast SEO zetten we ook SEA in voor ESJ. Met efficiënte advertenties op de topposities in Google bereiken we direct de juiste doelgroepen. Door de campagnes wekelijks te optimaliseren en door te profiteren van de laatste ontwikkelingen, hebben we in het eerste kwartaal van 2019 al een stijging van 70% in contactaanvragen via Google Ads gerealiseerd.

+70% Contactformulieren via SEA

+27% Offerte aanvragen

+18% Top 10 posities in Google

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.