De Smaakspecialist

De Smaakspecialist is een organisatie met een duidelijke visie: verantwoord eten voor iedereen toegankelijk maken met respect voor mens, natuur en milieu. In de praktijk uit dat zich in het ontwikkelen, produceren en distribueren van duurzame levensmiddelen van diverse merken, zoals Smaakt, BioToday en RAW Organic Food. Deze producten zijn terug te vinden in diverse grote supermarkten.

De samenwerking tussen De Smaakspecialist en eRocket is ontstaan vanuit een behoefte aan meer online marketing kennis. Er was al een kundig marketing en communicatieteam aanwezig, maar op het gebied van social media en SEA was nog winst te behalen. Wij zijn een intensieve samenwerking aangegaan waarbij we met maandelijkse trainingen de kennis van het hele team hebben vergroot. In de eerste maanden is de kennis van het team van De Smaakspecialist vergroot door middel van online marketing trainingen op maat.

In oktober 2019 heeft eRocket nauwe ondersteuning geboden bij het opzetten van de grootschalige online marketing campagne van Smaakt, waarin Jim Bakkum de hoofdrol speelt. Deze campagne promoot biologische voeding.

Samen hebben we doelstellingen in kaart gebracht, op basis hiervan een budgetverdeling per kanaal gemaakt en diverse campagnes opgezet op Facebook, Instagram en Google. Zo zorgen we ervoor dat Smaakt met de Eat Clean maximale online exposure krijgt.

 

+488% Vertoningen op YouTube

+950% Likes op social media

+480% Nieuwe websitebezoekers

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.