Jan Bruinenberg

Dagelijks lopen zowel jonge als ervaren ondernemers tegen problemen aan zoals stagnerende omzet en tegenvallende resultaten. Deze obstakels zorgen ervoor dat zij door de bomen het bos niet meer zien. Op een persoonlijke manier gaat Jan Bruinenberg aan de slag met deze uitdagingen, door meer focus en structuur aan te brengen.

Jan Bruinenberg heeft verschillende grote en kleine organisaties gecoacht om rendement te verbeteren. Dankzij zijn ondernemerservaring weet Jan als geen ander dat tijd schaars is, waardoor hij inzet op vlakken waar verbetering nodig is.

De leads van Jan kwamen alleen via het directe netwerk van Jan. Door eRocket in te schakelen hebben we meer kanalen aangeboord om potentiële klanten te bereiken. Aan de hand van zoekmachine optimalisatieonline advertenties en LinkedIn marketing zorgen we voor aanvragen via de website.

+38% Websitebezoekers via Google

+380% Connecties op LinkedIn

+135% Ondernemers op de website

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.