Bioflora Health Products

Bioflora Health Products is een familiebedrijf dat is ontstaan begin jaren 60. Oorspronkelijk is Bioflora Health Products begonnen met een natuurgeneeskundige praktijk en de ontwikkeling van een eigen natuurlijke productenlijn. In 2006 zijn Chris Lauwers en Stephanie Wyllinck aan het roer van het bedrijf gekomen en werd de focus tevens gelegd op een webshop voor gezondheidsproducten. Door de enorme kennis van Bioflora Health Products staan zij iedere klant zeer deskundig te woord en onderscheiden ze zich hiermee ook van concurrenten.

De samenwerking tussen Bioflora en eRocket kwam tot stand omdat Chris ambitieuze toekomstplannen had voor zijn webshop. Met de focus op SEO en SEA gingen we aan de slag om het organische bereik te vergroten en het huidige Google Ads account te herstructureren. Er was op het begin veel werk te verrichten zodat we een goede basis konden leggen voor het verdere succes in deze samenwerking.

In Google Ads hebben we direct een totaal andere strategie toegepast ten opzichte van het vorige online marketing bureau. We hebben veel experimenten uitgevoerd om precies te ontdekken wat werkt en wat niet. Dankzij al deze experimenten hebben we goede en duidelijke inzichten gekregen die ons enorm hebben geholpen in de dagelijkse optimalisaties. Door gebruik te maken van slimme biedstrategieën, specifieke merken eigen campagnes te geven en de focus te leggen op winstgevende producten is de ROAS gestegen met maar liefst +58%.

Naast de focus op Google Ads hebben we ook veel tijd geïnvesteerd in SEO, we zijn hierbij in volume gaan werken om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk pagina’s gevuld waren met content. Het organische verkeer is momenteel het grootste kanaal van Bioflora en iedere maand blijft dit kanaal doorgroeien. Door effectieve SEO werkzaamheden uit te voeren met de focus op volume is het organische verkeer gestegen met +144%.

+58% ROAS in Google Ads

+205% Websiteverkeer

+144% Organisch verkeer

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.

Chris Lauwers
Eigenaar

“Samenwerken met eRocket is een verschil als dag en nacht in vergelijking met ons oude online marketing bureau.”


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.