185% meer leads met online marketing

Een prachtig landgoed. Verscholen onder de rook van Breda. Pure rust en natuur. Daar moeten meer mensen van kunnen genieten, toch?

De situatie zal voor veel ondernemers herkenbaar zijn: gasten worden betoverd door de locatie en de service van Landgoed Ulvenhart en spreken daarover met anderen. Dit zorgt voor nieuwe aanwas. Mond tot mond gaat het prima. Maar er is ruimte voor groei. Hoe zorg je ervoor dat je meer klanten krijgt die anderen weer kunnen overtuigen?

De samenwerking

eRocket en Landgoed Ulvenhart werken inmiddels ruim drie jaar samen. Deze fijne samenwerking is ontstaan vanuit de wens om online meer offerte aanvragen te realiseren. Vergaderingen, bruiloften, teambuilding en kraamborrels. Er is veel mogelijk bij Landgoed Ulvenhart en iedere doelgroep vraagt een eigen benadering. Om die reden werken Juliëtte en Donna bij Landgoed Ulvenhart met een complete Multi Funnel Marketing strategie.

Zoekmachine optimalisatie: +11% leads

Met SEO maximaliseren we het gratis verkeer vanuit de zoekmachines. We voeren continu verbeteringen door om beter vindbaar te worden. Daarbij letten we op de tone of voice en uitstraling die passen bij het landgoed. Maandelijkse optimalisaties hebben gezorgd voor 11% meer offerte aanvragen via de gratis zoekresultaten. Gratis omzet: wie wil dat nou niet.

Adverteren in Google: +102% leads

SEA is ideaal om aan naamsbekendheid te werken en om meer online leads te genereren. Met wekelijkse optimalisaties aan de search- en displaycampagnes hebben we 84% meer websitebezoekers gerealiseerd. En nog belangrijker: 102% meer offerte aanvragen.

Social media: +700% leads

We zetten LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube in om de verschillende doelgroepen van Landgoed Ulvenhart te bereiken. Met succes. Het aantal websitebezoekers via LinkedIn steeg met ruim 300%. De foto’s op Instagram en de video’s op YouTube hebben een belangrijke ondersteunende werking. Via Facebook hebben we 7 keer meer leads gerealiseerd.

Missie geslaagd

Mooie cijfers. En daar zijn we trots op. We zijn blij met het vertrouwen van Landgoed Ulvenhart en zijn ook in 2021 wekelijks bezig met het behalen van nog mooiere cijfers. 2020 was vanwege bekende redenen een grote uitdaging, maar we zijn ervan overtuigd dat we in 2021 met Multi Funnel Marketing samen met Landgoed Ulvenhart weer verder kunnen groeien naar ongekende hoogtes.

Meer informatie

Heb jij vragen over de strategie die we voor Landgoed Ulvenhart hebben ontwikkeld? Of ben je benieuwd wat wij nog meer in onze mars hebben? We horen je graag!

+11% Leads uit SEO

+102% Leads uit SEA

+700% Leads uit SMM

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.

Bart Welten
Eigenaar

“De intensieve samenwerking met eRocket zorgde ervoor dat wij vorig jaar 185% meer offertes mochten maken.”


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.