Jouw online marketing bureau

nabij Zwalk

eRocket is een online marketing bureau uit de regio Zwalk. We zitten in Breda, maar hebben een héle grote klant in Zwalk die we jaarlijks bezoeken. Ieder jaar zijn wij te vinden in deze regio en kunnen we je helpen jouw online doelen te behalen. Dit doen we door middel van onze unieke online marketing strategie.

We hanteren voor iedere webshop een online marketing strategie, gericht op het behalen van de online doelstellingen. Samenwerken staat hierin centraal. Zo versterken we de beste informatie over jouw bedrijf op de website en in online advertenties. Op deze manier heb je een beter beeld van jouw bedrijf, jouw klanten en de markt waarin jouw bedrijf gevestigd is.

Door alle online marketing kanalen met elkaar te combineren halen we het beste rendement uit websites. Wij hebben ervaring met SEO, SEA en social media marketing. Deze strategie noemen wij Multi Funnel Marketing. Voor de goedheiligman werkt het, dus ook voor jou!  😉

online marketing zwalk

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, afgekort tot SEO, is het verbeteren van een website waardoor je in zoekmachines zoals Google vindbaar wordt.

Online adverteren
(SEA)

Online adverteren is één van de snelste en meest efficiënte manieren om (potentiële) klanten online te bereiken via zoekmachines zoals Google en Bing.

Social media marketing (SMM)

Met social media marketing werk je aan naamsbekendheid. Social media is zeer geschikt om het gesprek met potentiële klanten aan te gaan.

Online marketing voor cadeaus en webshops

Onze online marketeers helpen je graag bij het inzetten van online marketing voor cadeaus en webshops in de regio Zwalk. Samen bekijken we waar het meeste rendement te behalen is. Hierbij vinden wij het belangrijk dat al onze werkzaamheden inzichtelijk zijn. De goedheiligman kan dit terugvinden in het speciaal ontwikkelde online omgeving; het eRocket dashboard. In deze omgeving staan de uitgevoerde werkzaamheden en wat dit heeft opgeleverd.

Elk jaar bespreken wij met Sinterklaas welke prioriteiten we direct moeten oppakken voor de diverse cadeauwinkels en webshops. Samen met de eigenaren van deze winkels of webshops hebben we nauw contact om de online doelstellingen te halen. Dit kan wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contact zijn. Als jij een webshop hebt, komen we graag in contact en sparren we graag over alle mogelijkheden.

Rendement uit Multi Funnel marketing

Is jouw cadeauwinkel of webshop klaar om te groeien tijdens de feestdagen? eRocket helpt je hier graag bij verder. De zelfontwikkelde strategie Multi Funnel Marketing helpt jouw webshop groeien. Hiermee onderscheiden wij ons met andere online marketing bureaus in de omgeving van Zwalk.

Onze online marketeers denken niet vanuit een middel, maar vanuit een doelstelling. Wij kijken verder dan alleen een hoge positie in Google. Vaak is de onderliggende doelstelling om meer conversie te realiseren. Om deze doelstelling te kunnen behalen combineren wij alle online kanalen die relevant zijn voor jouw cadeauwinkel of webshop. Samen met jou bepalen we de strategie. We benutten hierbij jouw kennis van de markt samen met onze kennis van online marketing.

Ben je benieuwd naar wat wij bereikt hebben voor onze goedheiligman in Zwalk? Onze specialisten vertellen je graag meer.

Online marketing in Zwalk

In Zwalk zijn wij bekend geworden dankzij het uitvoeren van online marketing werkzaamheden voor de bekendste klant van Nederland tijdens de feestdagen. We zetten zoekmachine optimalisatie (SEO) in voor een betere vindbaarheid en adverteren in Google en Bing (SEA) om snel een toppositie te verkrijgen. Om in gesprek te blijven met je klanten richten we social media in en benutten we de mogelijkheden van remarketing.

Wil jij, net zoals Sinterklaas, ook meer rendement uit jouw webshop of -site halen? We komen graag in contact met je. Samen bepalen we de doelstelling en maken we een online marketing kalender.

Sinterklaas

Onze klanten

Wij zetten Multi Funnel marketing in voor zowel MKB(+) bedrijven als nationale ondernemingen in omgeving Breda.

Onze passie

Wij worden blij van een duurzame samenwerking, ambitieuze ondernemers en natuurlijk goede resultaten.

Koffie?

Wij drinken graag een kop koffie met jou in Breda om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.


    Contact met eRocket

    Ben jij klaar om jouw online doelen met ons te gaan verwezenlijken? Wij helpen jouw bedrijf in Zwalk graag met Multi Funnel marketing. Wil je bellen, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Het kan allemaal! We horen in ieder geval graag van je!
    Pepernoten in Zwalk