Op zoek naar een online marketing training?

Wij delen onze kennis!

Online marketing training volgen

Alles bij ons is gericht op Multi Funnel Marketing. Deze strategie zorgt ervoor dat we snel doelstellingen halen en dat we regelmatig met onze klanten om de tafel zitten.

Iedere maand nemen we statistieken en vervolgstappen door waarbij we veel kennis uitwisselen. Wij krijgen veel informatie over de producten van onze klant en wij laten exact zien hoe we online marketing toepassen in het project.

Doordat we onze kennis delen is het ook mogelijk om maandelijks online marketing trainingen te volgen bij ons.

Online marketing trainingen

Wij hebben diverse trainingen over online marketing die we op dit moment bij onze klanten geven. Deze trainingen worden telkens op maat gemaakt waarbij we als praktijkvoorbeelden altijd de klant inzetten. Mocht je interesse hebben in één van deze online marketing trainingen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Social media trainingen

De social media trainingen zijn er voor personen en bedrijven, waarbij we altijd kijken naar het doel waarvoor social media ingezet wordt. Deze trainingen kunnen gericht zijn op LinkedIn, Facebook, Youtube, Instagram of Pinterest. Iedere training bevat de basis van de social media kanalen, de quick wins en de strategie die erop gedaan kan worden.


SEO trainingen

De SEO trainingen zijn gericht op de medewerkers van bedrijven die zelf websites kunnen optimaliseren. Wij delen onze SEO kennis zodat medewerkers zelf aan de slag kunnen met zoekwoorden onderzoeken, SEO teksten en linkbuilding. Wij zijn maandelijks in contact, dus iedere maand sturen we bij op de kennis die de medewerkers hebben op het gebied van zoekmachine optimalisatie. De trainingen worden op ieder niveau opgezet.

Google Ads trainingen

Ook de Google Ads trainingen zijn gericht op de medewerkers van bedrijven. We geven de training gericht op de basis inrichting, de ideale indeling en de optimalisaties die dagelijks doorgevoerd kunnen worden.

Al deze online marketing trainingen geven we binnen onze Multi Funnel projecten, dus wanneer je klant bent bij ons, dan is het mogelijk om dit te volgen.

Social media trainingen


LinkedIn training voor personen
LinkedIn training voor bedrijven
LinkedIn training voor adverteerders
Hoe Pinterest in te zetten voor jouw bedrijf
Instagram quick wins

Google Ads trainingen


De basistraining Google Ads
Shopping optimaliseren
Youtube adverteren

SEO trainingen


Hoe zet je het ideale zoekwoorden onderzoek op?
De basis regels van SEO
De inzet van SEO tools

Meer weten over de online marketing trainingen?

 

Wil je weten wat de trainingen voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op. We kijken graag naar de online marketing kansen voor jouw bedrijf en zullen op basis van de input kijken hoe we kunnen helpen. Je kunt ons bellen op 076 782 0560 of ons aanspreken via de chat.