WhatsApp: 0615151566

Altijd het laatste online marketing nieuws

eRocket houdt je iedere maandag ochtend via WhatsApp op de hoogte van het laatste online marketing nieuws. Elke maandag ochtend ontvang je ons nieuwste blogartikel via WhatsApp.

Meld je direct aan via onze Whatsapp link: 06 15151566

We sturen een WhatsApp bericht met hierin een link naar ons laatst gepubliceerde blogartikel. In het WhatsApp bericht wordt een kleine preview meegestuurd met wat je in ons blogartikel kunt verwachten. De onderwerpen zijn gericht op online marketing. We praten je bij over de ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA) en social media, zodat je maandag ochtend helemaal up-to-date de deur uit gaat. Voeg 06 15 15 15 66 toe aan je contacten en app BLOG AAN naar dat nummer. Vanaf dat moment krijg jij iedere maandag ochtend een blogartikel in je WhatsApp.

WhatsApp functie eRocket

Goed om te weten:

We plaatsen je in een WhatsApp lijst. Je komt dus niet terecht in een groep waarin iedereen elkaars naam en nummer kan zien.

Het is mogelijk om berichten te versturen naar dit nummer, maar het nummer is uitsluitend bedoeld voor het delen van blogberichten vanuit ons. WhatsApp gesprekken en telefoongesprekken met eRocket aangaan zijn via dit nummer dan ook niet mogelijk. Hiervoor verwijzen we je graag door naar een van onze andere contactmogelijkheden.

Wil je geen updates meer van ons ontvangen? App dan BLOG UIT naar het nummer en we verwijderen je uit de lijst.

logo whatsapp
 

Wil je wekelijks een Whatsapp bericht met hierin de link naar ons nieuwste artikel?

Stuur “blog aan” en je naam naar
06 15 15 15 66