Jouw online marketing bureau

voor de horeca

Ben jij op zoek naar een lekker restaurant? Dan begint je zoektocht vaak online. Het is belangrijk dat jouw restaurant online eruit springt! eRocket helpt je graag met alles rondom online marketing voor de horeca. Met onze eigen strategie Multi Funnel Marketing zetten we alle kanalen in om jouw vindbaarheid te vergroten. Benieuwd geworden? Stuur ons een berichtje! 

Waarom online marketing voor horeca?

Wij werken met onze eigen strategie. Door de inzet van alle kanalen zorgen we voor snel rendement uit jouw website. We kijken verder dan een hoge positie in Google. Denk bijvoorbeeld aan lokale SEO. Hiermee zorg je dat lokaal ook online goed zichtbaar bent, in de zoekresultaten maar ook in Google Maps. Door middel van sterke SEA campagne geven we alles nog een extra boost. Hiernaast zetten we social media in om aantrekkelijke content van jouw restaurant te delen. Zodat iedereen die jouw Instagram of Facebook pagina meteen trek krijgt en langskomt. Dat is het doel natuurlijk.

Google Mijn Bedrijf voor succesvolle lokale SEO

Wanneer iemand online zoekt naar een restaurant of hotel wil je natuurlijk dat jouw bedrijf bovenaan komt te staan. In de zoekresultaten, maar ook in Google Maps. Met behulp van Google Mijn Bedrijf zorgen we dat gebruikers alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Denk aan de menukaart, de openingstijden en de locatie. Maar denk ook aan direct reserveren vanuit Google. Handiger kan bijna niet.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgen we dat jouw website hoger scoort in Google. We zorgen dat mensen jouw website vinden als ze op zoek naar een restaurant, hotel of café.

Online adverteren
(SEA)

Online adverteren is efficiënt. Je bereikt snel de juiste doelgroep met volledige controle over je budget.

Social media marketing (SMM)

Een slimme social media strategie is voor een horecagelegenheid enorm belangrijk. Samen zorgen we voor aantrekkelijke en Insta-worthy content.

Reaching new heights

Reaching new heights. Daar gaan we voor. Met online marketing voor jouw restaurant of hotel mooie resultaten halen. Met een goede samenwerking. Transparantie, eerlijkheid en snelheid. Dat vinden wij belangrijk voor een fijne samenwerking. Je hebt bij ons dan ook altijd inzicht in wat we doen. En wat het oplevert. Via ons eRocket Dashboard kan je altijd alles in zien. De resultaten, onze werkzaamheden en het plan van aanpak. Deze statistieken lichten we natuurlijk ook graag toe. Bij ons op kantoor, of bij jou. We komen graag langs!

online marketing horeca

Onze klanten

Wij zetten onze strategie Multi Funnel Marketing in voor meer dan 130 klanten uit verschillende branches.

Onze passie

Wij worden blij als jij blij bent. Een fijne en duurzame samenwerking, dat is waar wij voor gaan. Met goede resultaten natuurlijk.

Let's meet

Meer weten over wat online marketing voor de horeca kan doen? We bespreken graag samen de mogelijkheden!


    Kom op de koffie!

    Wil je meer informatie over wat online marketing voor jouw restaurant of hotel kan betekenen? Kom langs op de koffie! Bij ons op kantoor, of gezellig bij jou. We bespreken graag de mogelijkheden met je! Bel ons via 076-820560 of vul ons contact formulier in!