Jouw online marketing bureau

nabij Den Bosch

eRocket is een online marketing bureau uit Breda, nabij Den Bosch. Wij creëren voor ieder bedrijf een unieke online marketing strategie. eRocket werkt graag met jou samen, zodat wij een goed beeld krijgen van jouw bedrijf, je klanten en de markt.

Uit jarenlange ervaring blijkt namelijk dat de combinatie van SEO, SEA en social media marketing het meeste oplevert voor jouw bedrijf in ‘s Hertogenbosch. Wij streven namelijk naar een optimaal rendement door alle relevante online kanalen met elkaar te combineren. 

Deze strategie noemen wij Multi Funnel marketing.

Reaching new heights. Daar gaan we voor. Onze online marketeers, zoals Arianne en Bori kijken verder dan jouw positie in de zoekresultaten van Google. We creëren een complete online marketing strategie die werkt voor jouw bedrijf. In die strategie combineren we SEO, SEA en social media marketing en bekijken we maandelijks waar het meeste rendement te behalen is.

Al onze werkzaamheden en de resultaten hiervan zijn inzichtelijk. Dat vinden wij belangrijk. Om die reden hebben we een dashboard ontworpen, waarin je 24/7 kunt bekijken wat wij gedaan hebben en wat dit heeft opgeleverd. Zit jouw bedrijf in Den Bosch? Onze online marketeers komen graag bij jou langs om te sparren over de mogelijkheden. We kunnen uiteraard ook kennismaken in een van onze online vergaderruimtes. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het verbeteren van een website waardoor je door zoekmachines zoals Google wordt gevonden.

Online adverteren
(SEA)

Online adverteren is één van de snelste en meest efficiënte manieren om (potentiële) klanten online te bereiken via Google Ads (AdWords) of Bing Ads.

Social media marketing (SMM)

Met social media marketing werk je aan naamsbekendheid. Het is zeer geschikt om een gesprek met potentiële klanten aan te gaan.

Rendement uit Multi Funnel marketing

Is jouw bedrijf uit ‘s Hertogenbosch ook klaar om te groeien? De online marketing strategie van eRocket gaat je daarbij helpen. eRocket maakt gebruik van Multi Funnel marketing. Met deze zelfontwikkelde strategie onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus in de omgeving van ‘s Hertogenbosch en Breda.

Wij denken niet vanuit een middel, maar vanuit een doelstelling. Het is namelijk vaak niet het hoofddoel om hoog in Google te staan, maar om meer leads te genereren. Om die doelstelling te halen maken we een combinatie van de beste online marketing kanalen. Samen met jou bepalen we de strategie. Zo benutten we onze kennis van online marketing en jouw kennis van de markt.

Ben je benieuwd wat wij met Multi Funnel Marketing bereikt hebben voor andere klanten nabij ‘s Hertogenbosch? Onze specialisten vertellen je graag meer.

Online marketing in Den Bosch

De online marketing middelen die eRocket inzet voor jouw bedrijf in Den Bosch zijn afhankelijk van jouw doelstelling. We zetten zoekmachine optimalisatie (SEO) in voor een betere vindbaarheid en adverteren in Google en Bing (SEA) om snel een toppositie te verkrijgen. Om in gesprek te blijven met je klanten richten we social media in en benutten we de mogelijkheden van remarketing.

Wil jouw bedrijf ook meer rendement uit online marketing halen? We gaan graag met je in gesprek. Samen bepalen we de doelstelling en maken we een online marketing kalender.

Afhankelijk van het pakket dat je kiest, hebben we wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contact over de resultaten. Geen automatische maandelijkse rapportage dus, maar écht contact met één contactpersoon. Zo leren we elkaar beter kennen en halen we het beste uit onze samenwerking.

Onze klanten

Wij zetten Multi Funnel marketing in voor zowel MKB(+) bedrijven als nationale ondernemingen in de omgeving van Den Bosch.

Onze passie

Wij worden blij van een fijne en duurzame samenwerking, ambitieuze ondernemers en natuurlijk goede resultaten.

Koffie?

Wij drinken graag een goede kop koffie met jou in Den Bosch of in ons kantoor in Breda om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.


    Contact met eRocket

     

    Ben jij klaar om jouw online doelen met ons te gaan verwezenlijken? Wij als online marketing bureau uit Den Bosch helpen jouw bedrijf graag met Multi Funnel marketing. Wil je bellen, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Het kan allemaal! We horen in ieder geval graag van je!