Online marketing bureau​ in Nijmegen

Online marketing bureau​ in Nijmegen

Is jouw bedrijf in Nijmegen klaar voor een boost? Maak kennis met eRocket! Hét online marketing bureau in regio Nijmegen. Altijd open voor een nieuwe uitdaging. En die gaan we graag met jou aan.

Multi Funnel Marketing

Met passie werken wij aan onze unieke Multi Funnel Marketing strategie. Hierbij zetten wij alle online kanalen in, voor snel resultaat. Wij weten waar het om draait.

Reaching new heights. Daar gaan we voor. We kijken verder dan een positie in Google. Een complete strategie, afgestemd op jou en jouw bedrijf. Zoekwoorden stemmen we af met jou, zodat we snel de beste posities krijgen. Met de meest relevante woorden. Samen kijken waar het meeste rendement te halen is.

Transparantie, eerlijkheid en snelheid. Dat vinden wij belangrijk. Op elk moment inzicht in wat we doen en vooral wat het oplevert. In ons eRocket dashboard kan je dat altijd zien. Maandelijks bespreken we deze statistieken. Bij ons op kantoor, of bij jou in Nijmegen. Wij komen graag op de koffie!

Online marketing regio Nijmegen

Klaar voor online groei?

Is jouw bedrijf in Nijmegen klaar voor online groei? eRocket zorgt voor 100% maatwerk. Denken vanuit een doel, niet vanuit een middel. En dan vanuit jouw doel. Dat is waar wij goed in zijn. Wij durven anders te zijn dan andere online marketing bureaus in Nijmegen.

De resultaten behalen we samen. Onze strategie gecombineerd met jouw doelstelling. Jouw kennis en onze kennis. We combineren de beste online marketing kanalen voor het beste resultaat. Samen komen we tot een succesformule.

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.
Service illustratie 03

E-mail marketing

Nieuwsbrieven en e-mail automation. Voor veel bedrijven een goudmijn die nog aangeboord kan worden.

Online marketing in Nijmegen

Goed en snel resultaat uit de online marketing werkzaamheden? Hoe klinkt dat? We nemen je graag mee in onze strategie. Inclusief SEO, SEA en social media. Snelle en positieve resultaten behalen we alleen samen. We luisteren graag naar jouw wensen. Online marketing is maatwerk. De pakketten die je afneemt dus ook. Welke het best bij jou past? Dat hangt af van je ambitie en doelen. Op basis van jouw keuze hebben we wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contact. Geen automatische rapportage. Maar één op één contact. Met een van onze eRocketeers. Korte lijntjes. Snel schakelen. Zo behalen we samen de beste resultaten.