Jouw online marketing bureau

voor de financiële sector

Ben je op zoek naar een online marketingbureau met ervaring in de financiële sector? eRocket heeft al meerdere klanten die zich in de financiële branche bevinden en weet daarom wat de online uitdagingen binnen deze branche zijn. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op de kansen die er zeker liggen voor jouw bedrijf. Bij verschillende typen financiële bedrijven hebben wij onze Multi Funnel strategie al succesvol toegepast. Kunnen wij jou ook helpen? Laat het ons zeker weten!

Multi Funnel Marketing

Bij eRocket werken we met de strategie dat we alle online marketing kanalen optimaliseren vanuit een doelstelling. Dit noemen wij Multi Funnel Marketing. In de financiële sector is dit vaak een combinatie van LinkedIn, de website en online adverteren. Uiteraard maken wij altijd een strategie op maat die past bij jouw bedrijf en doelstelling.

Wij vinden het daarnaast heel belangrijk om met jou als expert in de financiële branche te sparren zodat wij de strategie volledig kunnen afstemmen op de wensen en behoeften van de beoogde doelgroep. Hierdoor krijg je bij eRocket altijd één aanspreekpunt waardoor snel schakelen en een soepele samenwerking kan worden gerealiseerd.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van een website waardoor je door Google wordt gevonden op relevante zoekvragen voor jouw bedrijf.

Online adverteren
(SEA)

Er is vaak veel concurrentie in de financiële branche. Stijg er bovenuit door middel van slimme online advertenties in Google Ads.

Social media marketing (SMM)

Zeker op LinkedIn zijn er veel kansen om de zakelijke markt te benaderen. Door middel van een slimme strategie bereik je de juiste personen.

Referenties uit de financiële branche

De financiële sector is een breed begrip. Wij werken dan ook voor veel verschillende soorten bedrijven in de financiële dienstverlening. Van accountancykantoren tot hypotheekadviseurs en beleggingsbureaus; met onze Multi Funnel strategie hebben zij allemaal hun online doelstellingen behaald.

Deze bedrijven zijn heel tevreden over ons als hun online marketing bureau:

ESJ Financial Engineering

ESJ Financial Engineering

+70% Contactformulieren via Google Ads
+27% Offerte aanvragen
+18% Top 10 posities in Google

hypotheekvisie

Hypotheek Visie

+58% Bezoekers uit Google Ads
+31% Conversies uit Google Ads
-20% Kosten per conversie

Onze klanten

Wij zetten Multi Funnel Marketing in voor meer dan 120 MKB(+) bedrijven en nationale ondernemingen in de financiële sector.

Onze passie

Wij worden blij van een fijne en duurzame samenwerking, ambitieuze ondernemers en natuurlijk goede resultaten.

Let's meet

Meer weten over wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf in de financiële sector kan betekenen? Wij meeten je graag online!


    Sparren met eRocket?

    Wil je meer weten over ons online marketing bureau en of onze strategie ook bij jouw bedrijf past? Wij vertellen je er graag meer over tijdens een volledig vrijblijvend adviesgesprek. We lichten onze Multi Funnel aanpak dan verder toe en brainstormen over de mogelijkheden om jouw online strategie te versterken. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 076-7820560 of je kan gebruik maken van ons contactformulier.