Online marketing bureau​ voor de financiële sector

Online marketing bureau​ voor de financiële sector

Ben je op zoek naar een online marketingbureau met ervaring in de financiële sector? eRocket heeft al meerdere klanten die zich in de financiële branche bevinden en weet daarom wat de online uitdagingen binnen deze branche zijn. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op de kansen die er zeker liggen voor jouw bedrijf. Bij verschillende typen financiële bedrijven hebben wij onze Multi Funnel strategie al succesvol toegepast. Kunnen wij jou ook helpen? Laat het ons zeker weten!

Multi Funnel Marketing

Bij eRocket werken we met de strategie dat we alle online marketing kanalen optimaliseren vanuit een doelstelling. Dit noemen wij Multi Funnel Marketing. In de financiële sector is dit vaak een combinatie van LinkedIn, de website en online adverteren. Uiteraard maken wij altijd een strategie op maat die past bij jouw bedrijf en doelstelling.

Wij vinden het daarnaast heel belangrijk om met jou als expert in de financiële branche te sparren zodat wij de strategie volledig kunnen afstemmen op de wensen en behoeften van de beoogde doelgroep. Hierdoor krijg je bij eRocket altijd één aanspreekpunt waardoor snel schakelen en een soepele samenwerking kan worden gerealiseerd.

 

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.
Service illustratie 03

E-mail marketing

Nieuwsbrieven en e-mail automation. Voor veel bedrijven een goudmijn die nog aangeboord kan worden.

Referenties uit de financiële branche

De financiële sector is een breed begrip. Wij werken dan ook voor veel verschillende soorten bedrijven in de financiële dienstverlening. Van accountancykantoren tot hypotheekadviseurs en beleggingsbureaus; met onze Multi Funnel strategie hebben zij allemaal hun online doelstellingen behaald.