Jouw online marketing bureau

regio Dongen

Op zoek naar een online marketing bureau in de regio Dongen? Dan ben je bij eRocket aan het juiste adres. Niet geheel onbekend in deze regio en altijd open voor een uitdaging. Met passie werken wij aan een unieke online marketing strategie voor jou.

Dat doen we samen. Jouw doelstelling gecombineerd met onze strategie Multi Funnel Marketing. Een combinatie van SEO, SEA en social media marketing. Snel resultaat door de inzet van alle online kanalen. Dat klinkt goed, toch?

Reaching new heights. Daar gaan we voor. Wij kijken verder dan een hoge positie in Google. Samen bekijken we waar het meeste rendement te behalen is. Met een complete strategie voor jouw bedrijf. Zoekwoorden worden met jou afgestemd. Zo krijgen we snel de beste posities in regio Dongen.

Transparantie, eerlijkheid en snelheid. Bij al onze werkzaamheden. Daar kan je op rekenen. Altijd inzicht in wat we doen. En wat het oplevert. In ons eRocket dashboard kun je dat zien. Maandelijks bespreken we deze statistiek graag met je. Bij ons op kantoor of bij jou in Dongen. We komen graag langs!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Dat is zoekmachine optimalisatie (SEO).

Online adverteren
(SEA)

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep bereiken met volledige controle over je budget.

Social media marketing (SMM)

Naamsbekendheid vergroten en in contact komen met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media marketing strategie.

Rendement uit Multi Funnel marketing

Is jouw bedrijf uit Dongen klaar voor een boost? 100% maatwerk met de online marketing strategie van eRocket. Denken vanuit een doel. Jouw doel. Dat is ons uitgangpunt. Wij durven anders te zijn dan andere online marketing bureaus in Donge. Doe je mee?

Dat kunnen we alleen samen. Door jouw doelstelling en onze online marketing strategie. We combineren de beste online marketing kanalen voor het beste resultaat. 

Multi Funnel Marketing werkt! Heb je interesse? Wij vertellen je graag meer over wat we bereikt hebben bij onze diverse klanten in Dongen.

Online marketing in Dongen

Goed en snel resultaat uit de online marketing werkzaamheden? Hoe klinkt dat? We nemen je graag mee in onze strategie. Inclusief SEO, SEA en social media.

Snelle en positieve resultaten behalen we samen. We luisteren graag naar jouw wensen.

Online marketing is maatwerk. Dus de pakketten die je afneemt ook. Welke het best bij jou past? Dat hangt af van je ambitie en doelen. Afhankelijk van deze factoren bepalen we samen welk pakket bij jou hoort. Op basis hiervan hebben we wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contact. Geen automatische rapportage. Maar één op één contact. Met een van onze eRocketeers. Korte lijntjes. Snel schakelen. Zo behalen we samen de beste resultaten.

Voor ieder bedrijf

Wij zetten Multi Funnel marketing in voor ieder bedrijf in de omgeving van Made. Groot, middelgroot of klein. Dat maakt ons niet uit.

Onze passie

Wij worden blij van jouw ambitie, onze fijne en duurzame samenwerking en uiteraard van positieve resultaten. Jij ook?

Koffie?

Wij komen graag langs voor een kopje koffie en een goed gesprek. In Made of bij ons op kantoor. We komen graag in contact.


    Bel of mail eRocket

     

    Ben je klaar om je astronautenpak aan te trekken? Neem direct contact met ons op! Wij helpen jouw bedrijf in Oosterhout met online succes. Bel je liever of stuur je graag een mail. Of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Het kan allemaal! We horen in ieder geval graag van je!