Online marketing bureau​ voor de automotive

Online marketing bureau​ voor de automotive

Je wil een nieuwe auto. Maar hoe begin je die zoektocht? Grote kans dat je Google opent en zoekt naar dealers in de buurt. Of je gaat juist op zoek naar jouw gewenste merk en model. Via Google of juist via social media. De zoektocht begint in ieder geval online. Heb jij een bedrijf in de automotive en wil je meer bereiken met online marketing? Dan ben je bij eRocket aan het juiste adres. Met onze eigen Multi Funnel Marketing strategie geven wij jouw bedrijf een boost. We combineren alle online kanalen voor de vindbaarheid van jouw bedrijf. Meer weten? Stuur ons een berichtje!

Waarom online marketing voor de automotive?

In de automotive industrie is veel concurrentie. Je wilt je kunnen onderscheiden. Zichtbaar zijn bij de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Met lokale SEO zorgen we dat je ook online goed zichtbaar bent. Wanneer iemand zoekt op een lokale dealer en via Google Maps. Via social media delen we de nieuwste modellen en laten we zien wat je in huis hebt. Met een sterke SEA campagne geven we alles een extra boost. We zetten advertenties om jouw modellen extra in de spotlight te zetten. Zodat iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto bij jou uitkomt. Dat is het doel natuurlijk.

online marketing automotive

Alle online kanalen voor jouw doelstelling

Wij werken met onze unieke strategie Multi Funnel Marketing. We combineren alle online kanalen voor het beste resultaat. Door middel van SEO versterken we de website en de posities in Google. Voor onze klant Lehmann Automotive schrijven we blogartikelen over alle zaken rondom auto’s. Tips voor het voorkomen van beslagen ruiten en uitleg over het controleren van de bandenspanning. Hiermee spelen we in op vragen van gebruikers en maken we jouw website relevant. Via social media kanalen laten we de nieuwste modellen zien. Is er een nieuwe auto in de showroom? Dan delen we sneak peeks op Instagram. Via advertenties zorgen we dat jouw bedrijf zichtbaar is bij mensen die op zoek zijn naar een auto. Zo combineren we alle kanalen voor het halen van jouw doelstelling.

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.
Service illustratie 03

E-mail marketing

Nieuwsbrieven en e-mail automation. Voor veel bedrijven een goudmijn die nog aangeboord kan worden.

Reaching new heights

Reaching new heights. Daar gaan we voor. Samen goede resultaten halen. Transparantie, eerlijkheid en snelheid. Dat vinden wij belangrijk voor een fijne samenwerking. Je hebt bij ons dan ook altijd inzicht in wat we doen. En wat het oplevert. Via ons eRocket Dashboard kan je altijd alles in zien. De resultaten, onze werkzaamheden en het plan van aanpak. Deze statistieken lichten we natuurlijk ook graag toe. Bij ons op kantoor, of bij jou. We komen graag langs!