Heb je online marketing advies nodig?

online-marketing-advies

Online marketing advies, ook wel online marketing consultancy genoemd, is in de basis; kennis inkopen van een ervaren online marketing partij. Ben je niet bekend met online marketing? Weet je niet welke mogelijkheden online marketing je heeft te bieden? Geen probleem, eRocket neemt je graag mee in deze online wereld!

Wil je alleen online marketing advies? Let dan wel op dat de werkzaamheden door jou opgepakt moeten worden. Het advies is puur en alleen bedoeld om samen de strategie uit te stippelen. Voor snel resultaat. Voor jouw bedrijf.

online marketing advies

Online marketing advies van eRocket

Er is een groot verschil tussen online marketing advies en online marketeers die meewerken aan jouw website of webshop. Heeft je bedrijf de capaciteiten om zelf alle online marketing werkzaamheden uit te voeren, maar wil je simpelweg een mentor en een duidelijk online plan? Dan is online marketing advies door een bureau een goede keuze voor jouw onderneming. Het voordeel? Jouw personeel leert zelf te werken in de online wereld! Bovendien blijven de werkzaamheden ‘in huis’. Je zorgt ervoor dat je de kennis in huis haalt en deze ook in huis houdt!

Online marketeers die echt meewerken

Heeft je organisatie niet de tijd, capaciteiten en middelen om online marketing werkzaamheden zelf op te pakken? Kies dan voor een combinatie: online marketing advies & onze eRocketeers. Deze combinatie van advies en meewerken biedt eRocket voornamelijk aan. Waarom? Omdat wij merken dat onze klanten het waarderen als wij onze kennis verspreiden en dat ze zelf aan de slag kunnen. Tegelijkertijd ondersteunen we en voeren we het specialistische werk uit. Samen met de klant bespreken we precies waar wij mee aan de slag gaan en waar de klant eventueel zelf mee aan de slag kan. Zo werken we samen aan snel resultaat. Voor jouw bedrijf.

Voordelen online marketing advies

Haal je specialistische online marketing kennis in huis en laat je je adviseren door een ervaren online marketeer? Dan heb je een goede stap gezet om toekomstbestendig te worden. Iemand uit de praktijk die weet waar hij of zij het over heeft, kan van onschatbare waarde zijn voor jouw onderneming. Hieronder hebben we enkele voordelen van online marketing advies opgesomd:

  • Je hoeft zelf niet alles uit te zoeken
  • Je hebt een mentor waar je alles aan kan vragen
  • Je geeft je bedrijf de mogelijkheid om sneller te groeien
  • Je bespaart enorm veel kostbare tijd
  • Je krijgt één contactpersoon, maar krijgt de beschikking tot de kennis en kunde van het gehele bedrijf
  • Je haalt ervaring in huis; iemand die weet wat belangrijk is en hoe online marketing werkt
online marketing consultancy

Meer informatie?

eRocket geeft altijd online marketing advies in combinatie met ondersteuning van onze eRocketeers. Voor iedere website of webshop is het interessant om een strategisch online marketing plan te hebben. Wil je na het lezen van ons blogartikel meer informatie over dit onderwerp? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de chat, ga naar onze contactpagina of neem telefonisch contact op via 076 782 0560.

Unieke online marketing inzetten?

Met growth hacking bedenken we unieke online marketing strategieën. 

Meer inspirerende blogs

Je doelgroep bepalen voor je website
Hoe bepaal je jouw online doelgroep?
online marketing strategie
Deze online marketing strategie gebruiken we zelf
Online marketing strategie
De beste online marketing strategie voor jou
doelen en subdoelstellingen bepalen
De doelstelling van jouw website bepalen

Belangrijke pagina's

Wat is jullie track record?
Welke rapportages delen jullie?
Lokale SEO strategie
Online marketing strategie
271 nieuwe leads binnen een maand met Bentley Europe

271 nieuwe leads, 135.088 weergaven en 1342 klikken na een maand. Dat waren de resultaten die we voor onze klant Bentley Europe hebben binnengehaald met LinkedIn leadgeneratie campagnes. Dit vertellen wij niet alleen met trots aan Bentley, maar delen we ook graag met jullie.