Online marketing advies: interessant voor mijn organisatie?

online-marketing-advies

Online marketing advies, ook wel online marketing consultancy genoemd, is kennis inkopen van een ervaren online marketing partij. Als je zelf niet heel erg bekend bent met online marketing en welke mogelijkheden online marketing heeft, dan kan het zeker een goed idee zijn om de diensten van een gespecialiseerde partij in de armen te nemen. Als je ervoor kiest om enkel en alleen online marketing advies af te nemen, let er dan wel op dat de werkzaamheden terecht komen bij jou of je bedrijf. Online marketing advies is puur en alleen bedoeld om een strategische route uit te stippelen voor zowel de lange- als korte termijn.

Online marketing consultancy en advies

Er is een groot verschil tussen online marketing advies en online marketeers die meewerken aan jouw website of webshop. Heeft je bedrijf de capaciteiten om zelf alle online marketing werkzaamheden uit te voeren, maar wil je simpelweg een mentor en een duidelijk online plan? Dan is online marketing consultancy en advies een goede keuze voor jouw onderneming. Een voordeel hiervan is dat je bedrijf zelf alles leert en je de meeste werkzaamheden binnen je bedrijf houdt, op de lange termijn kan dit enorm veel voordelen en effectiviteit opleveren. Je zorgt ervoor dat je de kennis in huis haalt en deze ook in huis houdt!

Online marketeers die echt meewerken

Heeft je organisatie niet de tijd, capaciteiten en middelen om online marketing werkzaamheden zelf op te pakken? Kies dan voor een combinatie waarbij er consultancy wordt uitgevoerd en waarbij er online marketeers meewerken aan je online marketing activiteiten. Deze combinatie van consultancy en meewerken biedt eRocket voornamelijk aan; wij merken dat onze klanten het waarderen als wij onze kennis verspreiden en dat ze zelf aan de slag kunnen, maar ze vinden het ook fijn dat wij meewerken en vaak het specialistische werk oppakken. Samen met de klant spreken we precies af waar wij mee aan de slag gaan en waar de klant eventueel zelf mee aan de slag kan, op deze manier vullen we elkaar aan in de samenwerking en bereik je de beste resultaten.

Voordelen online marketing advies

Haal je specialistische online marketing kennis in huis en laat je je adviseren door een ervaren online marketeer? Dan heb je een goede stap gezet om toekomstbestendig te worden. Iemand uit de praktijk die weet waar hij of zij het over heeft, kan van onschatbare waarde zijn voor jouw onderneming. Hieronder hebben we enkele voordelen van online marketing advies opgesomd:

  • Je hoeft zelf niet alles uit te zoeken
  • Je hebt een mentor waar je alles aan kan vragen
  • Je geeft je bedrijf de mogelijkheid om sneller te groeien
  • Je bespaart enorm veel kostbare tijd
  • Je krijgt één contactpersoon, maar krijgt de beschikking tot de kennis en kunde van het gehele bedrijf
  • Je haalt ervaring in huis; iemand die weet wat belangrijk is en hoe online marketing werkt
online-marketing-consultancy

Meer informatie over online marketing advies?

Bij eRocket geven we aan al onze klanten online marketing advies en waar nodig werken we veel mee aan de dagelijkse online marketing werkzaamheden. Voor iedere website of webshop is het interessant om een strategisch online marketing plan te hebben, waarbij je je voorbereid op de toekomst. Wil je na het lezen van ons blogartikel meer informatie over online marketing advies? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de chat, vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via 076 782 0560.