Online adverteren

Snel en efficiënt jouw (potentiële) klanten bereiken

Online adverteren in Google Ads en Bing Ads is één van de snelste en meest efficiënte manieren om potentiële klanten online te bereiken.

Met advertenties in de zoekmachines heb je invloed op wie je website bezoekt en op welke zoektermen je gevonden wordt. Ook heb je de volledige controle over je campagnes en zie je snel resultaat. Ben jij klaar om met online adverteren het verkeer vanuit de zoekmachines te maximaliseren?

Bij ons zetten we online advertenties in binnen onze complete strategie: Multi Funnel Marketing. Wil je weten wat voor kansen we voor jouw bedrijf zien? Vraag dan een mini-presentatie aan.

Online adverteren met eRocket:

 • Bereik snel resultaat en behoud de controle;
 • Snel schakelen met onze online marketeers;
 • Expert in zowel Google Ads als Bing Ads;
 • Altijd inzicht in de statistieken via onze eRocket Dashboard;
 • Online adverteren als deel van een complete online strategie.

Doelstelling
bepalen

We starten Multi Funnel marketing altijd met het bepalen van de online doelstelling. Wat willen we bereiken via de diverse online kanalen?

Quick
wins

Op basis van de doelstelling voeren we quick wins door in de campagnes. Op deze manier wordt jouw budget vanaf het eerste moment efficiënt besteed.

Advertentie optimalisaties

Onze online marketeers richten de campagnes optimaal in en sturen continu bij op de verkregen data. Zo behalen we optimaal rendement.


  Meer uit je advertentiebudget halen?

   

  Een perfecte online advertentie strategie in Google Ads of Bing Ads zorgt voor het behalen van de doelstelling.

  Wil je weten wat online adverteren in combinatie met Multi Funnel marketing voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via het formulier. Samen analyseren we graag de mogelijkheden. Je kunt ons ook direct bellen op 076 782 0560 of aanspreken via de chat.